Met nieuwe driedimensionele audiotechnieken lijkt het volgens het museum nu alsof je door de tijd reist en een bedrijvig huis en drukkerij binnenstapt. Een nieuw hoorspel brengt museum tot leven: "In het kantoor kom je Christoffel Plantin himself tegen. Boven in de bibliotheek sta je temidden van een discussie tussen boeken. Je zit aan tafel met Edward Moretus terwijl hij het huis verkoopt aan de stad Antwerpen om er een museum van te maken."

In het volgende nummer van Grafisch Nieuws dat verschijnt op 27 oktober, kan u een groter verhaal lezen over het vernieuwde Museum Plantin Moretus.

Met nieuwe driedimensionele audiotechnieken lijkt het volgens het museum nu alsof je door de tijd reist en een bedrijvig huis en drukkerij binnenstapt. Een nieuw hoorspel brengt museum tot leven: "In het kantoor kom je Christoffel Plantin himself tegen. Boven in de bibliotheek sta je temidden van een discussie tussen boeken. Je zit aan tafel met Edward Moretus terwijl hij het huis verkoopt aan de stad Antwerpen om er een museum van te maken."In het volgende nummer van Grafisch Nieuws dat verschijnt op 27 oktober, kan u een groter verhaal lezen over het vernieuwde Museum Plantin Moretus.