"De keuze om de hele verpakkingswereld ook over de taalgrens te verenigen, lag voor de hand", stelt Easyfairs. De beursorganisator koos voor Namur Expo omwille van de ruime en bereikbare locatie.

Empack Namur verzamelt op 19 mei zeventig exposanten. Het gaat om producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controle- en inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label en print, enzovoort. De organisatie mikt op duizend bezoekers.

Conferentieprogramma

De organisatie voorziet conferenties met sprekers van Wagralim, Materia Nova, Certech, UMons, ULiège, Suez, Celabor, FSC, Plastiwin... Er is een Partner Village met strategische partners zoals Pack4Food, MPR&S, IBE-BVI, Pack4Food en FSC. De Trends Gazellen Awards worden uitgereikt voor de verpakkingssector met aansluitend een netwerkdrink. Tijdens de 'innovation tour' maken bezoekers kennis met nieuwigheden van exposanten. De beste innovatie ontvangt een 'innovation award'.

"De keuze om de hele verpakkingswereld ook over de taalgrens te verenigen, lag voor de hand", stelt Easyfairs. De beursorganisator koos voor Namur Expo omwille van de ruime en bereikbare locatie.Empack Namur verzamelt op 19 mei zeventig exposanten. Het gaat om producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controle- en inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label en print, enzovoort. De organisatie mikt op duizend bezoekers.De organisatie voorziet conferenties met sprekers van Wagralim, Materia Nova, Certech, UMons, ULiège, Suez, Celabor, FSC, Plastiwin... Er is een Partner Village met strategische partners zoals Pack4Food, MPR&S, IBE-BVI, Pack4Food en FSC. De Trends Gazellen Awards worden uitgereikt voor de verpakkingssector met aansluitend een netwerkdrink. Tijdens de 'innovation tour' maken bezoekers kennis met nieuwigheden van exposanten. De beste innovatie ontvangt een 'innovation award'.