Verpakkingsevenement Arteveldehogeschool

04/02/19 om 09:41 - Bijgewerkt om 09:38

Een goed verpakkingsdesign is een echte uitdaging en het resultaat van een mooie synergie tussen marketing, grafisch ontwerp, technologie en duurzaamheid. Vandaar dan ook de baseline 'Design. Tech. Eco.' van het seminarie Packaging19 dat doorgaat op woensdag 27 februari 2019 om 18.30 uur.

Verpakkingsevenement Arteveldehogeschool

Uit het persbericht:

Na de keynote waarin een brand zijn visie geeft op trends in verpakkingen, zijn er volgende keuzesessies:

-Design room: over grafische vormgeving en hoe technologie het design tot een hoger niveau brengt. Sprekers: Rien Zetzema (HP Indigo), Patrick De Grande (Quatre Mains) & Jan De Roeck (ESKO)

-Tech room: hoe technologie een meerwaarde geeft aan uw verpakking en de workflow efficiënter maakt. Sprekers: David van Driessche (GWG & Fourpees), Bert Van Der Perre (Hybrid Software) en Fons Put (VIGC)

-Eco room: hoe technologie en ecologisch design jouw product duurzamer maakt en sterker in de markt plaatst. Sprekers: Bart Holvoet (FSC Belgium), An Vossen (Plarebel) en Tom Domen (Ecover)

Via deze link bit.ly/packaging19 kan je je registreren en het volledige programma terugvinden.

Er zal ook een vacaturewall aanwezig zijn. Wens je graag een vacature te delen, stuur dan een A4-one-pager door naar bart.calis@arteveldehs.be vóór 20/02/19

Plaats: Arteveldehogeschool Grafische en Digitale Media, Industrieweg 232, 9030 Mariakerke