De keuze is een volgende stap in het beleid van FrieslandCampina voor duurzame inkoop van alle (landbouw)grondstoffen. Op heel wat verpakkingsmateriaal van FrieslandCampina staat voortaan het PEFC-label. Zo laat de zuivelcoöperatie zien dat de grondstoffen voor haar verpakkingen aantoonbaar afkomstig zijn uit duurzaam beheerd bos.

Deze duurzame aanpak past in de strategie van FrieslandCampina - route2020 - waarin haar duurzaamheidsbeleid is vastgelegd.

Campina in België is een merk van de internationale zuivelcoöperatie FrieslandCampina. Campina melk komt van Belgische melkveehouders, die hun koeien minstens 120 dagen laten grazen in de weide tijdens het weideseizoen en hen een aangepaste voeding geven.

De keuze is een volgende stap in het beleid van FrieslandCampina voor duurzame inkoop van alle (landbouw)grondstoffen. Op heel wat verpakkingsmateriaal van FrieslandCampina staat voortaan het PEFC-label. Zo laat de zuivelcoöperatie zien dat de grondstoffen voor haar verpakkingen aantoonbaar afkomstig zijn uit duurzaam beheerd bos. Deze duurzame aanpak past in de strategie van FrieslandCampina - route2020 - waarin haar duurzaamheidsbeleid is vastgelegd.Campina in België is een merk van de internationale zuivelcoöperatie FrieslandCampina. Campina melk komt van Belgische melkveehouders, die hun koeien minstens 120 dagen laten grazen in de weide tijdens het weideseizoen en hen een aangepaste voeding geven.