Uit het persbericht:

Sinds de oprichting van Verstraete IML in 1974 is de bedrijfsvoering in handen van de familie Verstraete. In 2017 werd het bedrijf onderdeel van Multi-Color Corporation. Dit bracht heel wat nieuwe marktopportuniteiten, uitdagingen en samenwerkingsverbanden met zich mee. Nu het bedrijf op de rails is gezet binnen MCC en het klaar is voor een toekomst onder de MCC-vlag, vinden managing directors Koen en Griet Verstraete de tijd rijp om de fakkel door te geven.

Vanaf 1 september 2020 zal Peter Grugeon als managing director instaan voor de dagelijkse werking, ondersteund door een geëngageerd managementteam.

De juiste persoon op het juiste moment

"We dragen de algemene leiding van het bedrijf trots over aan Peter Grugeon", zegt Koen Verstraete. "Zoals bij veel van de beslissingen die we de afgelopen jaren namen, hebben we niet alleen voor Peter gekozen op basis van rede, maar ook 'vanuit de buik'. Naast zijn brede ervaring en overtuigende referenties heeft hij die zekere energie en gedrevenheid die echt bij ons bedrijf passen. We zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is, op het juiste moment.

Wie is Peter Grugeon?

Peter (°1975) heeft een masterdiploma bio-ingenieur. Hij is een mensgerichte manager met een brede internationale ervaring. Over zijn carrière bouwde hij een sterke operationele achtergrond en commerciële ervaring op als managing director, zowel in België als in de VS.

Als nieuwe managing director bij MCC Verstraete zal hij de IML-businessunit binnen Multi-Color Corporation leiden en het bedrijf vertegenwoordigen in het Global Executive Management van MCC.

Uit het persbericht:Sinds de oprichting van Verstraete IML in 1974 is de bedrijfsvoering in handen van de familie Verstraete. In 2017 werd het bedrijf onderdeel van Multi-Color Corporation. Dit bracht heel wat nieuwe marktopportuniteiten, uitdagingen en samenwerkingsverbanden met zich mee. Nu het bedrijf op de rails is gezet binnen MCC en het klaar is voor een toekomst onder de MCC-vlag, vinden managing directors Koen en Griet Verstraete de tijd rijp om de fakkel door te geven.Vanaf 1 september 2020 zal Peter Grugeon als managing director instaan voor de dagelijkse werking, ondersteund door een geëngageerd managementteam.De juiste persoon op het juiste moment"We dragen de algemene leiding van het bedrijf trots over aan Peter Grugeon", zegt Koen Verstraete. "Zoals bij veel van de beslissingen die we de afgelopen jaren namen, hebben we niet alleen voor Peter gekozen op basis van rede, maar ook 'vanuit de buik'. Naast zijn brede ervaring en overtuigende referenties heeft hij die zekere energie en gedrevenheid die echt bij ons bedrijf passen. We zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is, op het juiste moment.Wie is Peter Grugeon?Peter (°1975) heeft een masterdiploma bio-ingenieur. Hij is een mensgerichte manager met een brede internationale ervaring. Over zijn carrière bouwde hij een sterke operationele achtergrond en commerciële ervaring op als managing director, zowel in België als in de VS.Als nieuwe managing director bij MCC Verstraete zal hij de IML-businessunit binnen Multi-Color Corporation leiden en het bedrijf vertegenwoordigen in het Global Executive Management van MCC.