Uit het bericht op de website:

In samenwerking met het moederbedrijf Constantia Flexibles start Verstraete IML in de komende maanden de voorbereidingen voor de opstart van een nieuwe productie-eenheid in Clarksville (Tennessee, VS). De nieuwe vestiging brengt Verstraete IML dichter bij zijn klanten in de belangrijkste groeimarkt voor in mould labels buiten Europa. De productieopstart in Clarksville is voorzien voor de tweede helft van 2017. De Noord-Amerikaanse site is uitgerust met verschillende drukpers- en afwerkingslijnen, goed voor een 55-tal jobs. Verstraete IML plant een investering van 18 miljoen euro (20 miljoen USD) in de nieuwe Amerikaanse vestiging over een periode van drie jaar.

Koen Verstraete: "De Noord-Amerikaanse productie-eenheid zal qua productieproces en kwaliteit op dezelfde manier gerund worden als Verstraete IML in België. Een afspiegeling van 28 jaar IML-knowhow."

In de twee Belgische units - Maldegem en Ursel - worden de bestaande productieniveaus aangehouden. "De nieuwe vestiging in Noord-Amerika zal leiden tot kortere doorlooptijden en een efficiëntere reactie op de marktvraag in zowel Noord-Amerika als in Europa, Azië, Latijns-Amerika en Rusland & CIS."

IML - vroeger Drukkerij Verstraete - heeft 25 jaar ervaring in IML. De productie van de labels gebeurde (tot nu) volledig in België: in Maldegem en Ursel. 70 procent van de labels blijft binnen Europa, 30 procent wordt geëxporteerd naar Azië, het Midden-Oosten, Rusland, Noord- en Zuid-Amerika.

Uit het bericht op de website:In samenwerking met het moederbedrijf Constantia Flexibles start Verstraete IML in de komende maanden de voorbereidingen voor de opstart van een nieuwe productie-eenheid in Clarksville (Tennessee, VS). De nieuwe vestiging brengt Verstraete IML dichter bij zijn klanten in de belangrijkste groeimarkt voor in mould labels buiten Europa. De productieopstart in Clarksville is voorzien voor de tweede helft van 2017. De Noord-Amerikaanse site is uitgerust met verschillende drukpers- en afwerkingslijnen, goed voor een 55-tal jobs. Verstraete IML plant een investering van 18 miljoen euro (20 miljoen USD) in de nieuwe Amerikaanse vestiging over een periode van drie jaar.Koen Verstraete: "De Noord-Amerikaanse productie-eenheid zal qua productieproces en kwaliteit op dezelfde manier gerund worden als Verstraete IML in België. Een afspiegeling van 28 jaar IML-knowhow."In de twee Belgische units - Maldegem en Ursel - worden de bestaande productieniveaus aangehouden. "De nieuwe vestiging in Noord-Amerika zal leiden tot kortere doorlooptijden en een efficiëntere reactie op de marktvraag in zowel Noord-Amerika als in Europa, Azië, Latijns-Amerika en Rusland & CIS."IML - vroeger Drukkerij Verstraete - heeft 25 jaar ervaring in IML. De productie van de labels gebeurde (tot nu) volledig in België: in Maldegem en Ursel. 70 procent van de labels blijft binnen Europa, 30 procent wordt geëxporteerd naar Azië, het Midden-Oosten, Rusland, Noord- en Zuid-Amerika.