Docent Marc Dekimpe schreef met de hulp van trainer-drukker Frederik Marly een syllabus omtrent een aantal aspecten van offsetdrukken op polypropyleen.

Tijdens 4 leerrijke dagen verspreid in februari, maart en april, konden de leerlingen en docenten van het 6de jaar TSO printmedia kennismaken met Verstraete in mould labels.

Tijdens de themasessies werd de theorie meteen gestaafd aan de praktijk op de werkvloer. En dat is net wat werkplekleren zo boeiend maakt, vertelt Viktor, leerling van het VTI Brugge: "Ik vond het een zeer leerrijke ervaring. Wanneer je de theorie meteen kunt koppelen aan de praktijk, blijft de leerstof langer bij."

Ook Marleen Van den Bussche, burgemeester van Maldegem is enthousiast over het initiatief: "De leerlingen kunnen op deze manier proeven hoe het eraan toegaat op de werkvloer. Werkplekleren in een bedrijf als Verstraete in mould labels is een boeiende ervaring."

Docent Marc Dekimpe schreef met de hulp van trainer-drukker Frederik Marly een syllabus omtrent een aantal aspecten van offsetdrukken op polypropyleen. Tijdens 4 leerrijke dagen verspreid in februari, maart en april, konden de leerlingen en docenten van het 6de jaar TSO printmedia kennismaken met Verstraete in mould labels.Tijdens de themasessies werd de theorie meteen gestaafd aan de praktijk op de werkvloer. En dat is net wat werkplekleren zo boeiend maakt, vertelt Viktor, leerling van het VTI Brugge: "Ik vond het een zeer leerrijke ervaring. Wanneer je de theorie meteen kunt koppelen aan de praktijk, blijft de leerstof langer bij."Ook Marleen Van den Bussche, burgemeester van Maldegem is enthousiast over het initiatief: "De leerlingen kunnen op deze manier proeven hoe het eraan toegaat op de werkvloer. Werkplekleren in een bedrijf als Verstraete in mould labels is een boeiende ervaring."