Printix in Mechelen is een digitaal printingbedrijf dat in 2009 werd opgericht door Johan Ceuleers en Wim Voss als een spin-off van TailorMate, actief in onder meer standenbouw en interieurprojecten. Doorheen de jaren is een uitgebreid machinepark uitgebouwd op de site in de Steenhoevestraat in Mechelen.

Viaprint uit Rumst werd opgericht door Wesley Dewachter en Alain Jacobs in 2017, het bedrijf ondersteunt bedrijven op het vlak van digitale printoplossingen.

Extra commerciële slagkracht

"Viaprint zal alle bestaande commerciële contacten verder uitbouwen terwijl Printix de hieruit voortvloeiende opdrachten zal uitvoeren via haar machinepark in Mechelen-Noord", duidt bestuurder Wesley Dewachter. Hij verwacht dat de joint venture beide bedrijven extra commerciële slagkracht zal geven.

"Als Viaprintix kunnen we blijven groeien en de nodige kwaliteit blijven garanderen naar onze klanten toe. Bovendien kunnen wij onze klanten voortaan zelfs nog grotere geïntegreerde totaaloplossingen aanbieden door de diensten van TailorMate, het zusterbedrijf van Printix, mee in onze voorstellen op de nemen", stelt Dewachter.

Printix in Mechelen is een digitaal printingbedrijf dat in 2009 werd opgericht door Johan Ceuleers en Wim Voss als een spin-off van TailorMate, actief in onder meer standenbouw en interieurprojecten. Doorheen de jaren is een uitgebreid machinepark uitgebouwd op de site in de Steenhoevestraat in Mechelen.Viaprint uit Rumst werd opgericht door Wesley Dewachter en Alain Jacobs in 2017, het bedrijf ondersteunt bedrijven op het vlak van digitale printoplossingen."Viaprint zal alle bestaande commerciële contacten verder uitbouwen terwijl Printix de hieruit voortvloeiende opdrachten zal uitvoeren via haar machinepark in Mechelen-Noord", duidt bestuurder Wesley Dewachter. Hij verwacht dat de joint venture beide bedrijven extra commerciële slagkracht zal geven."Als Viaprintix kunnen we blijven groeien en de nodige kwaliteit blijven garanderen naar onze klanten toe. Bovendien kunnen wij onze klanten voortaan zelfs nog grotere geïntegreerde totaaloplossingen aanbieden door de diensten van TailorMate, het zusterbedrijf van Printix, mee in onze voorstellen op de nemen", stelt Dewachter.