Frans en Guy Daniëls, zaakvoerders van drukkerij De Melle vertellen: "Door de gestage groei van het familiebedrijf sinds 1992 is de bestaande bedrijfsoppervlakte alweer te klein geworden. Het project om de capaciteit gevoelig te vergroten, bestaat sinds 6 jaar. Maar uiteindelijk bekwamen we alle vergunningen pas eind 2011. De eerste spadesteek werd gegeven op 9 januari 2012.

De uitbreiding verloopt in verschillende fases. De eerste fase is de bouw van twee extra productiehallen met een totale oppervlakte van 5.000 m² en vernieuwing van de sociale ruimtes. Medio juni 2012 gaan ook in de afwerking de eerste nieuwe productielijnen geplaatst worden. De tweede fase volgt nadien en omvat extra productieruimte en nieuwe kantoren. De totale investering bedraagt 5 miljoen euro.

Drukkerij De Melle bedrukt folders in verschillende kwaliteiten van 37 tot 500 g / m² en produceert een groot groot aantal bijsluiters, die intern verder worden afgewerkt tot vouwfolders, geniete of gelijmde boekjes.

Voor deze toepassingen beschikt drukkerij De Melle over een uitgebreid machinepark met smalbaanrotatiepersen en offsetvellenpersen.

In 1992 werd er gewerkt in verschillende kleine productieruimtes. Daarom werd in 1995 beslist om te verhuizen naar de huidige locatie aan de Veedijk 37 te Turnhout. De afwerkingsactiviteiten groeiden echter zo snel, waardoor in 2000 een extra hal werd bijgebouwd.

Nu volgt dus de vierde uitbreiding.

Frans en Guy Daniëls, zaakvoerders van drukkerij De Melle vertellen: "Door de gestage groei van het familiebedrijf sinds 1992 is de bestaande bedrijfsoppervlakte alweer te klein geworden. Het project om de capaciteit gevoelig te vergroten, bestaat sinds 6 jaar. Maar uiteindelijk bekwamen we alle vergunningen pas eind 2011. De eerste spadesteek werd gegeven op 9 januari 2012.De uitbreiding verloopt in verschillende fases. De eerste fase is de bouw van twee extra productiehallen met een totale oppervlakte van 5.000 m² en vernieuwing van de sociale ruimtes. Medio juni 2012 gaan ook in de afwerking de eerste nieuwe productielijnen geplaatst worden. De tweede fase volgt nadien en omvat extra productieruimte en nieuwe kantoren. De totale investering bedraagt 5 miljoen euro.Drukkerij De Melle bedrukt folders in verschillende kwaliteiten van 37 tot 500 g / m² en produceert een groot groot aantal bijsluiters, die intern verder worden afgewerkt tot vouwfolders, geniete of gelijmde boekjes. Voor deze toepassingen beschikt drukkerij De Melle over een uitgebreid machinepark met smalbaanrotatiepersen en offsetvellenpersen. In 1992 werd er gewerkt in verschillende kleine productieruimtes. Daarom werd in 1995 beslist om te verhuizen naar de huidige locatie aan de Veedijk 37 te Turnhout. De afwerkingsactiviteiten groeiden echter zo snel, waardoor in 2000 een extra hal werd bijgebouwd.Nu volgt dus de vierde uitbreiding.