VIGC-projectverantwoordelijke Jos Steutelings heeft een mooi programma samengesteld. Eén van de topsprekers is ongetwijfeld Michael Fries, de Managing Director van Onlineprinters. Onlineprinters is een van de vijf grootste Europese internetdrukkerijen. Het bedrijf met hoofdkwartier in de buurt van het Duitse Nuremberg, verkoopt drukwerk via 14 webshops in 7 verschillende talen aan meer dan 30 Europese landen. De grafische onderneming heeft 550 medewerkers in dienst.

Er zijn nog meer interessante sprekers waaronder Laurent Schauvliege van Flyer.be, die komt vertellen over online drukwerk verkopen in België. Verder zullen marktcijfers over e-commerce worden bekendgemaakt en gaan twee spreekbeurten over de hefbomen voor een succesvolle webshop. Het programma start om 15 uur.

Met zijn expertennetwerken over web-to-print, wil het VIGC de achterstand van de Belgische grafische sector op het vlak van e-business helpen dichtrijden. Het thema van 2 december: "Klanten leiden en verleiden. Web-to-print, meer dan enkel technologie!" U kan zich hier inschrijven.

VIGC-projectverantwoordelijke Jos Steutelings heeft een mooi programma samengesteld. Eén van de topsprekers is ongetwijfeld Michael Fries, de Managing Director van Onlineprinters. Onlineprinters is een van de vijf grootste Europese internetdrukkerijen. Het bedrijf met hoofdkwartier in de buurt van het Duitse Nuremberg, verkoopt drukwerk via 14 webshops in 7 verschillende talen aan meer dan 30 Europese landen. De grafische onderneming heeft 550 medewerkers in dienst.Er zijn nog meer interessante sprekers waaronder Laurent Schauvliege van Flyer.be, die komt vertellen over online drukwerk verkopen in België. Verder zullen marktcijfers over e-commerce worden bekendgemaakt en gaan twee spreekbeurten over de hefbomen voor een succesvolle webshop. Het programma start om 15 uur.Met zijn expertennetwerken over web-to-print, wil het VIGC de achterstand van de Belgische grafische sector op het vlak van e-business helpen dichtrijden. Het thema van 2 december: "Klanten leiden en verleiden. Web-to-print, meer dan enkel technologie!" U kan zich hier inschrijven.