Zo maakte het innovatiecentrum VIGC vorige week bekend dat het Benelux Online Print Event (BOPE), dat gepland was voor 17 februari 2022 in de Zoo van Antwerpen, verplaatst wordt naar 8 juni 2022. Organisator VIGC verwijst naar de actuele coronacijfers en de voorspellingen met betrekking tot de omikronvariant als redenen om het event uit te stellen.

E-commerce en print

"Onze keynote spreker Bernd Zipper heeft zijn deelname alvast bevestigd. Meer nog, we gaan een Masterclass 'Digital and e-commerce trends in print' organiseren de dag na ons BOPE event", stelt Jos Steutelings, de directeur van VIGC. "We gaan de volgende weken verder aan de slag om het programma te vervolledigen. Meer informatie volgt zodra het programma op punt staat."

Het wordt drummen in de maanden mei en juni 2022. Zo maakte IMI Europe bekend dat Digital Print Europe zal plaatsvinden van 9 tot 12 mei 2022 in Barcelona. Ook de Europese associatie ESMA heeft de Industrial Print Integration conferentie uitgesteld naar mei 2022. De internationale IPI-conferentie staat nu gepland op 17 en 18 mei 2022 in Düsseldorf.

Zo maakte het innovatiecentrum VIGC vorige week bekend dat het Benelux Online Print Event (BOPE), dat gepland was voor 17 februari 2022 in de Zoo van Antwerpen, verplaatst wordt naar 8 juni 2022. Organisator VIGC verwijst naar de actuele coronacijfers en de voorspellingen met betrekking tot de omikronvariant als redenen om het event uit te stellen."Onze keynote spreker Bernd Zipper heeft zijn deelname alvast bevestigd. Meer nog, we gaan een Masterclass 'Digital and e-commerce trends in print' organiseren de dag na ons BOPE event", stelt Jos Steutelings, de directeur van VIGC. "We gaan de volgende weken verder aan de slag om het programma te vervolledigen. Meer informatie volgt zodra het programma op punt staat."Het wordt drummen in de maanden mei en juni 2022. Zo maakte IMI Europe bekend dat Digital Print Europe zal plaatsvinden van 9 tot 12 mei 2022 in Barcelona. Ook de Europese associatie ESMA heeft de Industrial Print Integration conferentie uitgesteld naar mei 2022. De internationale IPI-conferentie staat nu gepland op 17 en 18 mei 2022 in Düsseldorf.