Uit het bericht:

"Veerle kan terugvallen op een brede technische achtergrond (kleurbeheer, duurzaamheid en voedingscontact) welke ze weet te combineren met sterke commerciële vaardigheden. De manier waarop zij haar uitgebreid netwerk altijd vanuit een klantgerichte gedachte weet te benaderen, sluit perfect aan bij de manier waarop wij VIGC leden en potentiële leden van onze meerwaarde proberen te overtuigen",aldus Managing Director Jos Steutelings.

Veerle Vanpanteghem: "Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring VIGC mee kan helpen om nog gerichter en beter op de behoeften van bestaande en nieuwe leden en partners in te spelen. Want hoewel mijn ervaring vooral ligt in offset en UV-flexo bleef ik ook steeds de andere ontwikkelingen in de grafische markt met heel veel interesse volgen."

Nvdr: Veerle Vanpanteghem studeerde Grafische bedrijfsleiding aan de Arteveldehogeschool en was tot augustus 2020 Key Account Manager bij Sun Chemical.

Uit het bericht:"Veerle kan terugvallen op een brede technische achtergrond (kleurbeheer, duurzaamheid en voedingscontact) welke ze weet te combineren met sterke commerciële vaardigheden. De manier waarop zij haar uitgebreid netwerk altijd vanuit een klantgerichte gedachte weet te benaderen, sluit perfect aan bij de manier waarop wij VIGC leden en potentiële leden van onze meerwaarde proberen te overtuigen",aldus Managing Director Jos Steutelings.Veerle Vanpanteghem: "Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring VIGC mee kan helpen om nog gerichter en beter op de behoeften van bestaande en nieuwe leden en partners in te spelen. Want hoewel mijn ervaring vooral ligt in offset en UV-flexo bleef ik ook steeds de andere ontwikkelingen in de grafische markt met heel veel interesse volgen."Nvdr: Veerle Vanpanteghem studeerde Grafische bedrijfsleiding aan de Arteveldehogeschool en was tot augustus 2020 Key Account Manager bij Sun Chemical.