De MultiPress MIS software van Dataline heeft functies die beantwoorden aan de specifieke vereisten van signbedrijven. "Zo kunnen calculaties voor alle gangbare productie- en afwerkingstechnieken gemaakt worden, zonder dat er met prijzen per vierkante meter gerekend hoeft te worden. Bovendien verloopt de orderingave en planning van complexere projecten eenvoudig en voorziet de software in tijdsregistratie van montage en installatie van signopdrachten", stelt Dataline.

Gecertificeerde koppeling

Door de koppeling kunnen MultiPress-gebruikers projectcalculaties maken op basis van de actuele prijs- en voorraadgegevens van het gamma kunststofmaterialen op het MyVink-platform. Aan de hand van deze gegevens is het mogelijk om rechtstreeks bestellingen te plaatsen voor Vink-materialen. De gecertificeerde koppeling is sinds enkele maanden in gebruik bij verschillende sign- en grootformaatbedrijven in België.

"Deze koppeling vergemakkelijkt niet alleen de administratie van sign- en grootformaat projecten waarbij Vink-materialen gebruikt worden, maar maakt het ook slimmer en sneller. Dit zorgt ook voor transparante en correcte communicatie naar de eindklant, wat een enorm voordeel is in deze tijden", zegt Karl Verbist, market manager Signs & Graphics bij Vink.

Roadshow

Dataline en Vink organiseren samen een roadshow in België, waar ze bij verschillende partners in het land hun oplossingen en de nieuwe koppeling presenteren aan relaties uit de sign en large format business.

Verschillende presentaties en demonstraties tonen aan hoe het werk van planners, calculators, project managers en bedrijfseigenaren in deze industrie eenvoudiger wordt door het gebruik van slimme software, innovatieve toepassingen en handige tools.

De verschillende locaties zijn zo gekozen dat gebruikers uit de regio op het einde van de werkdag kunnen aansluiten en op een korte tijdspanne heel wat informatie kunnen meepikken. Daarna kunnen ze netwerken met de aanwezige partners en collega-bedrijven. Naast het Dataline-Vink programma zijn er ook rondleidingen en presentaties voorzien van de partner en van de FESPA-organisatie.

Hieronder vindt u de data voor Vlaanderen. In het najaar trekt de roadshow naar Wallonië.

- Roadshow Oost- en West-Vlaanderen: 16 juni 2022 tussen 16.00u en 20.00u (Locatie: Summa in Gistel)

- Roadshow Antwerpen en Limburg: 29 juni 2022 tussen 16.00u en 20.00u (Locatie: Roland DG in Geel)

Klik hier voor meer informatie.

De MultiPress MIS software van Dataline heeft functies die beantwoorden aan de specifieke vereisten van signbedrijven. "Zo kunnen calculaties voor alle gangbare productie- en afwerkingstechnieken gemaakt worden, zonder dat er met prijzen per vierkante meter gerekend hoeft te worden. Bovendien verloopt de orderingave en planning van complexere projecten eenvoudig en voorziet de software in tijdsregistratie van montage en installatie van signopdrachten", stelt Dataline.Door de koppeling kunnen MultiPress-gebruikers projectcalculaties maken op basis van de actuele prijs- en voorraadgegevens van het gamma kunststofmaterialen op het MyVink-platform. Aan de hand van deze gegevens is het mogelijk om rechtstreeks bestellingen te plaatsen voor Vink-materialen. De gecertificeerde koppeling is sinds enkele maanden in gebruik bij verschillende sign- en grootformaatbedrijven in België."Deze koppeling vergemakkelijkt niet alleen de administratie van sign- en grootformaat projecten waarbij Vink-materialen gebruikt worden, maar maakt het ook slimmer en sneller. Dit zorgt ook voor transparante en correcte communicatie naar de eindklant, wat een enorm voordeel is in deze tijden", zegt Karl Verbist, market manager Signs & Graphics bij Vink.