Na de roadshows bij Summa (Gistel) en Roland DG (Geel) dit voorjaar, slaan Dataline en Vink de handen opnieuw in elkaar en organiseren ze een extra editie van hun gezamenlijke roadshow 'Link easy, work easy', ditmaal bij 3M in Diegem.

Slimme software

De organiserende bedrijven wijzen op het belang van technologie om de workflow van sign-bedrijven te optimaliseren. "Steeds meer bedrijven hebben nood aan kortere doorlooptijden, snellere oplevering en perfecte kwaliteit tegen correcte, steeds scherpere prijzen", stellen ze.

"Tijdens deze roadshow zullen verschillende presentaties en demonstraties aantonen hoe het werk van planners, calculators, project managers en bedrijfseigenaren in de sign-industrie eenvoudiger wordt dankzij slimme software, innovatieve toepassingen en handige tools", klinkt het bij Vink en Dataline.

Het programma voorziet ook een presentatie door 3M over het gebruik en de toepassingen van Di-Noc interieurfolies.

De roadshow in de nieuwe kantoren van 3M in Diegem vindt plaats op donderdag 24 november 2022 tussen 15u en 19u. Er is een Nederlandstalige en een Franstalige sessie voorzien.

Na de roadshows bij Summa (Gistel) en Roland DG (Geel) dit voorjaar, slaan Dataline en Vink de handen opnieuw in elkaar en organiseren ze een extra editie van hun gezamenlijke roadshow 'Link easy, work easy', ditmaal bij 3M in Diegem.De organiserende bedrijven wijzen op het belang van technologie om de workflow van sign-bedrijven te optimaliseren. "Steeds meer bedrijven hebben nood aan kortere doorlooptijden, snellere oplevering en perfecte kwaliteit tegen correcte, steeds scherpere prijzen", stellen ze."Tijdens deze roadshow zullen verschillende presentaties en demonstraties aantonen hoe het werk van planners, calculators, project managers en bedrijfseigenaren in de sign-industrie eenvoudiger wordt dankzij slimme software, innovatieve toepassingen en handige tools", klinkt het bij Vink en Dataline.Het programma voorziet ook een presentatie door 3M over het gebruik en de toepassingen van Di-Noc interieurfolies.De roadshow in de nieuwe kantoren van 3M in Diegem vindt plaats op donderdag 24 november 2022 tussen 15u en 19u. Er is een Nederlandstalige en een Franstalige sessie voorzien.