"De interieurfilms van Bodaq hebben een uitstekende prijs-kwaliteit en zijn eenvoudig te kleven. Ideaal voor de restyling van onder andere hotels, kantoren, winkels en woningen", stelt Vink. Het Bodaq-gamma telt meer dan 200 designs, ze zijn snel leverbaar en kunnen per lopende meter worden afgenomen.

Opleidingsprogramma

Het aanbod interieurfolies van Vink, met merken zoals Bodaq en 3M Di-Noc, telt momenteel meer dan 500 unieke designs. De distributeur heeft ook een uitgebreid opleidingsprogramma over interieurfolies.

"Professionals leren er alle kneepjes van het vak om interieurfolies op een correcte manier aan te brengen. De deelnemers krijgen een stevige basis over ondergronden en voorbewerken en er wordt veel aandacht besteed aan de praktijk. Zo leren ze de mooiste en meest duurzame afwerkingstechnieken voor deuren, kastjes, ronde hoeken, uitsparingen enzovoort", klinkt het.

Interieurfolies worden ingezet voor de restyling van onder andere hotels, kantoren, winkels en woningen.
"De interieurfilms van Bodaq hebben een uitstekende prijs-kwaliteit en zijn eenvoudig te kleven. Ideaal voor de restyling van onder andere hotels, kantoren, winkels en woningen", stelt Vink. Het Bodaq-gamma telt meer dan 200 designs, ze zijn snel leverbaar en kunnen per lopende meter worden afgenomen.Het aanbod interieurfolies van Vink, met merken zoals Bodaq en 3M Di-Noc, telt momenteel meer dan 500 unieke designs. De distributeur heeft ook een uitgebreid opleidingsprogramma over interieurfolies."Professionals leren er alle kneepjes van het vak om interieurfolies op een correcte manier aan te brengen. De deelnemers krijgen een stevige basis over ondergronden en voorbewerken en er wordt veel aandacht besteed aan de praktijk. Zo leren ze de mooiste en meest duurzame afwerkingstechnieken voor deuren, kastjes, ronde hoeken, uitsparingen enzovoort", klinkt het.