Op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober 2022 organiseren de afdelingen Building & Construction en Signs & Graphics de 'Vink Interior Days'. "Dankzij de samenwerking tussen beide afdelingen is het mogelijk om een gevarieerd publiek van interieurspecialisten aan te trekken; van signmakers, schilders en interieurarchitecten tot facility managers en technische medewerkers in de corporate en healthcare sector", stelt Vink.

Op het programma: zelfklevende interieurfolies, raam- en decoratiefolies, Kerrock-composietmaterialen, polycarbonaatplaten voor wanden en andere kunststofoplossingen voor het interieur. De nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid, creativiteit, betaalbaarheid en comfort komen aan bod. Verder zijn er doorlopend productdemo's van leveranciers.

Interieurfolies en composietmaterialen

Zo'n tiental fabrikanten zullen aanwezig zijn met een stand. Voor Signs & Graphics gaat het om 3M met het gamma van Window Films en Di-Noc interieurfolies, Mactac met bedrukbare folies voor muurdecoratie, Altuglas met acrylaatoplossingen voor toepassingen in onder andere lichtreclame en POS en Gauzy met hun zelfklevende PDLC Smart Film. Voor Building & Construction worden de volgende fabrikanten verwacht: Sabic met polycarbonaatplaten voor beglazingen en wanden, Kerrock met composietmaterialen, Trespa met High Pressure Laminaatplaten, Gallina met meerwandige panelen om ruimtes af te bakenen en Bencore composietplaten met een semidoorschijnend effect.

Een interieur met Kerrock-composietmaterialen.
Op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober 2022 organiseren de afdelingen Building & Construction en Signs & Graphics de 'Vink Interior Days'. "Dankzij de samenwerking tussen beide afdelingen is het mogelijk om een gevarieerd publiek van interieurspecialisten aan te trekken; van signmakers, schilders en interieurarchitecten tot facility managers en technische medewerkers in de corporate en healthcare sector", stelt Vink.Op het programma: zelfklevende interieurfolies, raam- en decoratiefolies, Kerrock-composietmaterialen, polycarbonaatplaten voor wanden en andere kunststofoplossingen voor het interieur. De nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid, creativiteit, betaalbaarheid en comfort komen aan bod. Verder zijn er doorlopend productdemo's van leveranciers.Zo'n tiental fabrikanten zullen aanwezig zijn met een stand. Voor Signs & Graphics gaat het om 3M met het gamma van Window Films en Di-Noc interieurfolies, Mactac met bedrukbare folies voor muurdecoratie, Altuglas met acrylaatoplossingen voor toepassingen in onder andere lichtreclame en POS en Gauzy met hun zelfklevende PDLC Smart Film. Voor Building & Construction worden de volgende fabrikanten verwacht: Sabic met polycarbonaatplaten voor beglazingen en wanden, Kerrock met composietmaterialen, Trespa met High Pressure Laminaatplaten, Gallina met meerwandige panelen om ruimtes af te bakenen en Bencore composietplaten met een semidoorschijnend effect.