Vink organiseert dit voorjaar een roadshow over Window Films, op zeven verschillende locaties in België. De distributeur ervaart dat print- en signbedrijven steeds meer vraag krijgen naar zonwerende folies. "Maar er is er nood aan duiding in het uitgebreide aanbod en technische ondersteuning", klinkt het.

Vink ziet de vraag naar zonwerende folies stijgen.

Marktopportuniteiten

De inspiratiesessies over zonwerende folies vinden 's morgens plaats tussen 7u30 en 10u. "Bij een warme kop koffie en een croissant stelt onze productexpert Kristof Mulkens het uitgebreide aanbod van zonwerende raamfolies voor", stelt Vink.

"Er wordt onder andere dieper ingegaan op de marktopportuniteiten van Window Films voor signmakers, de voordelen van de verschillende types raamfolies en mogelijke struikelblokken, en hoe deze te vermijden. Tot slot is er ook voldoende tijd om alle vragen over zonwerende folies te beantwoorden."

Er is er nood aan duiding in het uitgebreide aanbod en technische ondersteuning.

Waar en wanneer?

De ontbijtsessies vinden plaats op 7 verschillende locaties, verspreid in België:

- 23 februari 2023: Van der Valk Mechelen (Nederlandstalige sessie)

- 3 maart 2023: Van der Valk Gent (Nederlandstalige sessie)

- 7 maart 2023: Group Ceyssens Heusden-Zolder (Nederlandstalige sessie)

- 9 maart 2023: Waerboom Groot-Bijgaarden (Nederlandstalige/Franstalige sessie)

- 14 maart 2023: Van der Valk Charleroi Airport (Franstalige sessie)

- 16 maart 2023: Van der Valk Liège Congrès (Franstalige sessie)

- 21 maart 2023: Van der Valk Luxembourg Arlon (Franstalige sessie)

Programma en inschrijven via deze link.

Vink organiseert dit voorjaar een roadshow over Window Films, op zeven verschillende locaties in België. De distributeur ervaart dat print- en signbedrijven steeds meer vraag krijgen naar zonwerende folies. "Maar er is er nood aan duiding in het uitgebreide aanbod en technische ondersteuning", klinkt het. De inspiratiesessies over zonwerende folies vinden 's morgens plaats tussen 7u30 en 10u. "Bij een warme kop koffie en een croissant stelt onze productexpert Kristof Mulkens het uitgebreide aanbod van zonwerende raamfolies voor", stelt Vink."Er wordt onder andere dieper ingegaan op de marktopportuniteiten van Window Films voor signmakers, de voordelen van de verschillende types raamfolies en mogelijke struikelblokken, en hoe deze te vermijden. Tot slot is er ook voldoende tijd om alle vragen over zonwerende folies te beantwoorden."