STAHLS' is een internationale fabrikant van apparatuur en materialen voor thermische textielbedrukking. De textielfolies van de Duitse producent zijn volgens Vink "van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur". De specifiek ontworpen lijmlaag zorgt voor een perfecte hechting op vrijwel alle soorten textiel. Bovendien behouden de printfolies hun hechting en kleur na eindeloze wasbeurten.

Voorbeeld van een CAD-COLOR printfolie.

Textieldecoratie

Het CAD-CUT assortiment van STAHLS' bestaat uit meer dan honderd kleuren die diverse mogelijkheden bieden voor textieldecoratie. Van glitter, metallic en reflecterende afwerkingen tot duurzame eigenschappen voor allerlei soorten textiel. Het digitaal bedrukbare CAD-COLOR aanbod is ontwikkeld voor de bedrukking van individuele kleuren en kleurovergangen op verschillende soorten textiel. Van glitter, flock, sublistop en glow in the dark tot andere types flexfolies. "Uitgesneden teksten en logo's zijn eenvoudig aan te brengen met de hittebestendige applicatietape", duidt Vink.

Voorbeeld van een CAD-CUT snijfolie.

Het pellen van een ontwerp is tijdsintensief. Om de heat transfer films van STAHLS' efficiënt van de backing te verwijderen heeft de producent accessoires ontwikkeld, zoals een led weeder tool, die het pellen vereenvoudigt. Daarnaast is er de speciaal ontwikkelde weeding table, een ergonomisch hulpmiddel om uitgesneden folies makkelijker te pellen met behulp van warmte.

Inspiration Day

Op donderdag 6 oktober nodigt Vink alle textielbedrukkers van België uit voor de STAHLS' Inspiration Day. Deze zal doorgaan tussen 14u en 20u in het Verelst Kaffee van KV Mechelen. Tijdens dit gratis evenement wordt het aanbod van STAHLS' textielfolies voorgesteld, er doorlopend demo's en specialisten geven tips & tricks over het gebruik van heat transfer films.

Inschrijven kan via deze link.

STAHLS' is een internationale fabrikant van apparatuur en materialen voor thermische textielbedrukking. De textielfolies van de Duitse producent zijn volgens Vink "van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur". De specifiek ontworpen lijmlaag zorgt voor een perfecte hechting op vrijwel alle soorten textiel. Bovendien behouden de printfolies hun hechting en kleur na eindeloze wasbeurten.Het CAD-CUT assortiment van STAHLS' bestaat uit meer dan honderd kleuren die diverse mogelijkheden bieden voor textieldecoratie. Van glitter, metallic en reflecterende afwerkingen tot duurzame eigenschappen voor allerlei soorten textiel. Het digitaal bedrukbare CAD-COLOR aanbod is ontwikkeld voor de bedrukking van individuele kleuren en kleurovergangen op verschillende soorten textiel. Van glitter, flock, sublistop en glow in the dark tot andere types flexfolies. "Uitgesneden teksten en logo's zijn eenvoudig aan te brengen met de hittebestendige applicatietape", duidt Vink.Het pellen van een ontwerp is tijdsintensief. Om de heat transfer films van STAHLS' efficiënt van de backing te verwijderen heeft de producent accessoires ontwikkeld, zoals een led weeder tool, die het pellen vereenvoudigt. Daarnaast is er de speciaal ontwikkelde weeding table, een ergonomisch hulpmiddel om uitgesneden folies makkelijker te pellen met behulp van warmte.