De reden laat zich raden: Covid-19. De beursorganisatoren: "Deze vroege aankondiging zal hopelijk tijd geven om de wereldwijde impact van Covid-19 te stabiliseren. En wanneer het veilig is, ervoor te zorgen dat het evenement zijn kritische rol in het samenbrengen van de industrie kan blijven vervullen.

Viscom is een expo voor de visuele communicatie sector (print & signbranche), PSI voor de promotionele product industrie en PromoTex Expo voor de branche van het promotioneel textiel. Viscom is een gelijkaardige beurs als Fespa, dat van 9 tot 12 maart 2021 in Amsterdam staat geprogrammeerd. De Sign & Print Expo in het Nederlandse Gorinchem wordt volgend jaar op 8, 9 en 10 juni georganiseerd in plaats van 16 tot 18 maart.

De reden laat zich raden: Covid-19. De beursorganisatoren: "Deze vroege aankondiging zal hopelijk tijd geven om de wereldwijde impact van Covid-19 te stabiliseren. En wanneer het veilig is, ervoor te zorgen dat het evenement zijn kritische rol in het samenbrengen van de industrie kan blijven vervullen.Viscom is een expo voor de visuele communicatie sector (print & signbranche), PSI voor de promotionele product industrie en PromoTex Expo voor de branche van het promotioneel textiel. Viscom is een gelijkaardige beurs als Fespa, dat van 9 tot 12 maart 2021 in Amsterdam staat geprogrammeerd. De Sign & Print Expo in het Nederlandse Gorinchem wordt volgend jaar op 8, 9 en 10 juni georganiseerd in plaats van 16 tot 18 maart.