Martina Reinhardt baseert haar resultaten op een normale bestelling van 250 visitekaartjes: "Gratis visitekaartjes die gefinancierd worden door reclame op de achterzijde of extra speciale aanbiedingen bij een afname van 1000 visitekaartjes, enz., kwamen voor het overzicht niet in aanmerking."

De opdracht betrof het drukken van 250 visitekaartjes, formaat 55 x 85 mm, 4/4 op matgestreken papier van 300 tot 350 g/m², layout geleverd als drukklare PDF, geen veredeling, geen proef of andere vorm van controle.

In de prijzen zijn BTW en eventuele verzend- en verwerkingskosten inbegrepen. Bij de referentiebestelling werd de standaard levertijd aangekruist. Dit is de rangschikking op datum van 25 februari 2014.

Martina Reinhardt baseert haar resultaten op een normale bestelling van 250 visitekaartjes: "Gratis visitekaartjes die gefinancierd worden door reclame op de achterzijde of extra speciale aanbiedingen bij een afname van 1000 visitekaartjes, enz., kwamen voor het overzicht niet in aanmerking."De opdracht betrof het drukken van 250 visitekaartjes, formaat 55 x 85 mm, 4/4 op matgestreken papier van 300 tot 350 g/m², layout geleverd als drukklare PDF, geen veredeling, geen proef of andere vorm van controle.In de prijzen zijn BTW en eventuele verzend- en verwerkingskosten inbegrepen. Bij de referentiebestelling werd de standaard levertijd aangekruist. Dit is de rangschikking op datum van 25 februari 2014.