Volgens het Zwitserse marktonderzoeksbureau Infosource behoort de Nyala tot de meest populaire flatbedprinters in Europa. Gedurende zeven opeenvolgende jaren staat het model van swissQprint op nummer één in de categorie 'UV-flatbed/-hybrideprinter met een breedte > 152,4 cm in de prijsklasse tussen 130.000 en 500.000 euro'. Dit bleek uit een vergelijkend onderzoek van verschillende merken en modellen.

Vierde generatie

De kenmerken van de Nyala op een rij: LED-UV-flatbedprinter, 3,2 × 2 meter flatbed, met roloptie en uitbreidbaar met andere opties. Maximale uitvoer per uur: 206 vierkante meter (370 met het Speed-model). Negen vrij configureerbare kleurkanalen. Nieuwste inktopties bevatten neoninkten voor UV-prints. Het systeem is volgens de fabrikant geschikt voor een zeer groot aantal toepassingsmogelijkheden.

Het Nyala-machinetype bestaat reeds tien jaar. SwissQprint heeft het voortdurend geoptimaliseerd en met nieuwe functies en mogelijkheden uitgerust. Sinds de herfst van 2021 is de vierde generatie op de markt. De nieuwste printkoppen met een maximale resolutie van 1350 dpi vormen de kern van deze generatie.

Volgens het Zwitserse marktonderzoeksbureau Infosource behoort de Nyala tot de meest populaire flatbedprinters in Europa. Gedurende zeven opeenvolgende jaren staat het model van swissQprint op nummer één in de categorie 'UV-flatbed/-hybrideprinter met een breedte > 152,4 cm in de prijsklasse tussen 130.000 en 500.000 euro'. Dit bleek uit een vergelijkend onderzoek van verschillende merken en modellen.De kenmerken van de Nyala op een rij: LED-UV-flatbedprinter, 3,2 × 2 meter flatbed, met roloptie en uitbreidbaar met andere opties. Maximale uitvoer per uur: 206 vierkante meter (370 met het Speed-model). Negen vrij configureerbare kleurkanalen. Nieuwste inktopties bevatten neoninkten voor UV-prints. Het systeem is volgens de fabrikant geschikt voor een zeer groot aantal toepassingsmogelijkheden.Het Nyala-machinetype bestaat reeds tien jaar. SwissQprint heeft het voortdurend geoptimaliseerd en met nieuwe functies en mogelijkheden uitgerust. Sinds de herfst van 2021 is de vierde generatie op de markt. De nieuwste printkoppen met een maximale resolutie van 1350 dpi vormen de kern van deze generatie.