Qualifio maakt software voor interactieve marketing en dataverzameling. Met het platform maken bedrijven als Kinepolis, VRT of Carrefour online wedstrijden, formulieren, quizzen, videogallerijen of geanimeerde games. Het bedrijf heeft hiervoor sinds 2011 zijn eigen SaaS-platform.

De drie miljoen is afkomstig van Volta Ventures en SRIW, de Société Régionale d'Investissement de Wallonie, de investeringstak van het Waalse gewest.

Tot nu toe draaide het bedrijf van ceo Olivier Simonis en CTO Serge Rappaille vooral op eigen middelen. Met de kapitaalinjectie wil het zijn positie en product verstevigen, maar ook meerdere vestigingen in Europa oprichten.

Vandaag is Qualifio aanwezig in Louvain-la-Neuve, Parijs, Amsterdam en Madrid. De ambitie is om binnenkort ook in Duitsland en Scandinavië een vestiging te openen.

Bron: Piertjan Van Leemputten, Datanews

Qualifio maakt software voor interactieve marketing en dataverzameling. Met het platform maken bedrijven als Kinepolis, VRT of Carrefour online wedstrijden, formulieren, quizzen, videogallerijen of geanimeerde games. Het bedrijf heeft hiervoor sinds 2011 zijn eigen SaaS-platform.De drie miljoen is afkomstig van Volta Ventures en SRIW, de Société Régionale d'Investissement de Wallonie, de investeringstak van het Waalse gewest.Tot nu toe draaide het bedrijf van ceo Olivier Simonis en CTO Serge Rappaille vooral op eigen middelen. Met de kapitaalinjectie wil het zijn positie en product verstevigen, maar ook meerdere vestigingen in Europa oprichten.Vandaag is Qualifio aanwezig in Louvain-la-Neuve, Parijs, Amsterdam en Madrid. De ambitie is om binnenkort ook in Duitsland en Scandinavië een vestiging te openen.Bron: Piertjan Van Leemputten, Datanews