De 'Family Business Award of Excellence', een initiatief van EY, bekroont al tien jaar de meest voortreffelijke familiebedrijven van het land.

De onderscheiding ging dit jaar naar de Belgische verpakkingsgroep VPK, met hoofdkantoor in Erembodegem. De jury erkent VPK Group als "een toonbeeld van volwassen en krachtig familieondernemerschap, een mooi voorbeeld voor andere familiebedrijven."

VPK Group is uitgegroeid tot een internationale leverancier van verpakkingsoplossingen in golfkarton, massief karton en buizen & hoekbeschermers. De groep wordt geleid door de derde en vierde generatie en stelt meer dan 7.000 mensen tewerk in twintig landen. VPK Group realiseert een omzet van 1,9 miljard euro.

De 'Family Business Award of Excellence', een initiatief van EY, bekroont al tien jaar de meest voortreffelijke familiebedrijven van het land.De onderscheiding ging dit jaar naar de Belgische verpakkingsgroep VPK, met hoofdkantoor in Erembodegem. De jury erkent VPK Group als "een toonbeeld van volwassen en krachtig familieondernemerschap, een mooi voorbeeld voor andere familiebedrijven."VPK Group is uitgegroeid tot een internationale leverancier van verpakkingsoplossingen in golfkarton, massief karton en buizen & hoekbeschermers. De groep wordt geleid door de derde en vierde generatie en stelt meer dan 7.000 mensen tewerk in twintig landen. VPK Group realiseert een omzet van 1,9 miljard euro.