Het nieuwe filiaal dat 'Cartonneries de Wallonie' gedoopt werd, is de eerste site van VPK in het zuiden van het land. De vestiging die zich op de productie en distributie van verpakkingen in golfkarton zal toeleggen, wordt met converting machines en digitale druksystemen uitgerust. Cartonneries de Wallonie moet inspelen op de groeiende vraag naar verpakkingen in golfkarton, die in een ononderbroken productiestroom en vaak op heel korte termijn vervaardigd moeten worden. De bestaande sites van VPK in de buurt, meer bepaald de productiesites in Frankrijk, zullen het productaanbod en de dienstverlening aanvullen. VPK wil op die manier de afstand tot de klant verkleinen en de KMO-markt in Wallonië aanspreken.

VPK Packaging Group heeft een gebouw van meer dan 12.000 m² gekocht van een failliet bedrijf in Courcelles. Op termijn zullen er in de nieuwe site een dertigtal mensen aan de slag kunnen. VPK heeft zich gespecialiseerd in logistieke verpakkingsproducten voor sectoren zoals voeding, cosmetica en consumptiegoederen. De groep die in heel Europa actief is, boekt een omzet van meer dan 800 miljoen euro.

Bronnen: VPK, Belga

Het nieuwe filiaal dat 'Cartonneries de Wallonie' gedoopt werd, is de eerste site van VPK in het zuiden van het land. De vestiging die zich op de productie en distributie van verpakkingen in golfkarton zal toeleggen, wordt met converting machines en digitale druksystemen uitgerust. Cartonneries de Wallonie moet inspelen op de groeiende vraag naar verpakkingen in golfkarton, die in een ononderbroken productiestroom en vaak op heel korte termijn vervaardigd moeten worden. De bestaande sites van VPK in de buurt, meer bepaald de productiesites in Frankrijk, zullen het productaanbod en de dienstverlening aanvullen. VPK wil op die manier de afstand tot de klant verkleinen en de KMO-markt in Wallonië aanspreken.VPK Packaging Group heeft een gebouw van meer dan 12.000 m² gekocht van een failliet bedrijf in Courcelles. Op termijn zullen er in de nieuwe site een dertigtal mensen aan de slag kunnen. VPK heeft zich gespecialiseerd in logistieke verpakkingsproducten voor sectoren zoals voeding, cosmetica en consumptiegoederen. De groep die in heel Europa actief is, boekt een omzet van meer dan 800 miljoen euro.Bronnen: VPK, Belga