Smart Packaging Solutions is de massief karton afdeling van VPK Packaging Group. Zoals alle verpakkingen binnen de groep, maakt massief karton dankzij eigen papierrecyclage deel uit van een geïntegreerd en circulair productieproces. Smart Packaging Solutions opereert vanuit VPK's site in Oudegem. In 2008 breidde de divisie al uit naar een tweede locatie in Meer, vlakbij de Nederlandse grens.

Smart Packaging Solutions produceert met 250 werknemers jaarlijks zo'n 85.000 ton aan verpakkingen. Dat is goed voor een omzet van 70 miljoen euro, die voornamelijk gerealiseerd wordt in sectoren als groenten, fruit, vlees en kip.

De overname van SolidPack voegt daar 175 werknemers, 65.000 ton verpakking en ruim 50 miljoen euro omzet bij. Kernmarkten situeren zich in de vlees-, vis- en bloemenindustrie. Door de transactie neemt Smart Packaging Solutions een Europese marktleiderspositie in.

Over VPK

VPK Packaging Group is een producent van duurzame verpakkingen met 46 productiesites in 16 landen. 4800 werknemers staan in voor de productie van gerecycleerd papier, golfkarton, massief karton en kokers. Papier wordt uitsluitend geproduceerd op basis van gerecycleerde vezels. Alle verpakkingen zijn volledig recycleerbaar. In 2016 overschreed de groep de omzetkaap van 1 miljard EUR. Het hoofdkantoor is gelegen in Aalst.

Over Smart Packaging Solutions

Smart Packaging Solutions is de massief karton divisie van VPK Packaging Group. Deze afzonderlijke business unit heeft twee Belgische vestigingen, samen goed voor ongeveer 250 medewerkers. De afdeling werkt op dit ogenblik aan capaciteitsuitbreiding door middel van investeringen en optimalisaties in de bestaande vestigingen.

Over SolidPack

SolidPack produceert massief karton verpakkingen met een afzet gespreid over diverse segmenten binnen de voedingsindustrie, in Nederland, Europa en daarbuiten. Het bedrijf werd opgericht in 1921.

Smart Packaging Solutions is de massief karton afdeling van VPK Packaging Group. Zoals alle verpakkingen binnen de groep, maakt massief karton dankzij eigen papierrecyclage deel uit van een geïntegreerd en circulair productieproces. Smart Packaging Solutions opereert vanuit VPK's site in Oudegem. In 2008 breidde de divisie al uit naar een tweede locatie in Meer, vlakbij de Nederlandse grens. Smart Packaging Solutions produceert met 250 werknemers jaarlijks zo'n 85.000 ton aan verpakkingen. Dat is goed voor een omzet van 70 miljoen euro, die voornamelijk gerealiseerd wordt in sectoren als groenten, fruit, vlees en kip. De overname van SolidPack voegt daar 175 werknemers, 65.000 ton verpakking en ruim 50 miljoen euro omzet bij. Kernmarkten situeren zich in de vlees-, vis- en bloemenindustrie. Door de transactie neemt Smart Packaging Solutions een Europese marktleiderspositie in.Over VPKVPK Packaging Group is een producent van duurzame verpakkingen met 46 productiesites in 16 landen. 4800 werknemers staan in voor de productie van gerecycleerd papier, golfkarton, massief karton en kokers. Papier wordt uitsluitend geproduceerd op basis van gerecycleerde vezels. Alle verpakkingen zijn volledig recycleerbaar. In 2016 overschreed de groep de omzetkaap van 1 miljard EUR. Het hoofdkantoor is gelegen in Aalst. Over Smart Packaging SolutionsSmart Packaging Solutions is de massief karton divisie van VPK Packaging Group. Deze afzonderlijke business unit heeft twee Belgische vestigingen, samen goed voor ongeveer 250 medewerkers. De afdeling werkt op dit ogenblik aan capaciteitsuitbreiding door middel van investeringen en optimalisaties in de bestaande vestigingen. Over SolidPackSolidPack produceert massief karton verpakkingen met een afzet gespreid over diverse segmenten binnen de voedingsindustrie, in Nederland, Europa en daarbuiten. Het bedrijf werd opgericht in 1921.