De order werd getekend tijdens de bekende Duitse decoratiebeurs Heimtextil (Frankfurt, 10 tot 13 januari). De Xeikon 3500 wordt uitgerust met een Wallpaper Medium Rewinder (WMR) voor snelle en efficiënte productie. De pers komt naast een bestaande Xeikon 8000 te staan. De Xeikon 3500 drukt tot 600 m²/uur in vijf kleuren.

WallVision is een belangrijke drukker van behangpapier (zowel conventioneel als digitaal) in de Noordse landen. Het verkoopt zijn behangpapier onder vier verschillende merken, stelt 190 mensen tewerk en realiseert een omzet van 60 miljoen euro. Het bedrijf werd in 1905 opgericht en heeft dochterondernemingen in Zweden, Noorwegen, UK en China. De productie wordt in Zweden gecentraliseerd. Litorina Coinvest L.P. is meerderheidsaandeelhouder in het moederbedrijf WA Wallvision AB.

De order werd getekend tijdens de bekende Duitse decoratiebeurs Heimtextil (Frankfurt, 10 tot 13 januari). De Xeikon 3500 wordt uitgerust met een Wallpaper Medium Rewinder (WMR) voor snelle en efficiënte productie. De pers komt naast een bestaande Xeikon 8000 te staan. De Xeikon 3500 drukt tot 600 m²/uur in vijf kleuren.WallVision is een belangrijke drukker van behangpapier (zowel conventioneel als digitaal) in de Noordse landen. Het verkoopt zijn behangpapier onder vier verschillende merken, stelt 190 mensen tewerk en realiseert een omzet van 60 miljoen euro. Het bedrijf werd in 1905 opgericht en heeft dochterondernemingen in Zweden, Noorwegen, UK en China. De productie wordt in Zweden gecentraliseerd. Litorina Coinvest L.P. is meerderheidsaandeelhouder in het moederbedrijf WA Wallvision AB.