Walter Beukeleirs verlaat Roels Printing. Het laatste bedrijf nam op 1 augustus 2012 naast de klantenportefeuille tevens 6 werknemers en de digitale pers van Beukeleirs Full Service Printing over. Walter Beukeleirs was de zaakvoerder van Beukeleirs Printing.

Walter Beukeleirs gaat vanaf vandaag 20 april aan de slag als commercieel directeur bij Drukkerij De Bie.

"Ervaring in sales, productie, change management en met een uitgebreid zakelijk netwerk, zorgen voor een uitstekende uitgangspositie voor Walter Beukeleirs om een sterk merk als De Bie mee op weg naar een solide toekomst te zetten. De ambitie en groeiambities binnen Drukkerij De Bie creëren voor Walter de nodige ruimte en uitdaging," valt in een mededeling van Drukkerij De Bie te lezen.

Walter Beukeleirs verlaat Roels Printing. Het laatste bedrijf nam op 1 augustus 2012 naast de klantenportefeuille tevens 6 werknemers en de digitale pers van Beukeleirs Full Service Printing over. Walter Beukeleirs was de zaakvoerder van Beukeleirs Printing.Walter Beukeleirs gaat vanaf vandaag 20 april aan de slag als commercieel directeur bij Drukkerij De Bie."Ervaring in sales, productie, change management en met een uitgebreid zakelijk netwerk, zorgen voor een uitstekende uitgangspositie voor Walter Beukeleirs om een sterk merk als De Bie mee op weg naar een solide toekomst te zetten. De ambitie en groeiambities binnen Drukkerij De Bie creëren voor Walter de nodige ruimte en uitdaging," valt in een mededeling van Drukkerij De Bie te lezen.