Get Smart is het gratis evenement van Grafisch Nieuws en M&C. Het is de combinatie van een expogedeelte met 40 standhouders, een seminariegedeelte met keynotespreakers en parallelsessies en de mogelijkheid tot netwerken. 's Avonds worden awards uitgereikt per provincie, voor de bedrijven met het meeste opleidingsuren op de teller. De award-winnende bedrijven werden geselecteerd door de specialisten van Trends Top op basis van cijfers op de sociale balans.

Bij de vorige editie van 2017 kwamen ongeveer 600 bezoekers naar De Montil in Affligem waar het evenement nu ook weer wordt georganiseerd.

Noteer alvast 13 juni in uw agenda. De deuren openen om 12.30 uur, de eerste keynotespeaker staat om 14 uur op het podium. Uw gastvrouw is Valérie Thys. Valérie is een vertrouwd gezicht en bekende stem. Als presentatrice van de wekelijkse Lotto trekking voor de Nationale Loterij komt zij al sinds 2005 op de schermen van VRT en RTBF.

Get Smart gaat over bouwen aan de toekomst, inspiratie, groeitrajecten en samenwerken.

Tot 13 juni.

Get Smart is het gratis evenement van Grafisch Nieuws en M&C. Het is de combinatie van een expogedeelte met 40 standhouders, een seminariegedeelte met keynotespreakers en parallelsessies en de mogelijkheid tot netwerken. 's Avonds worden awards uitgereikt per provincie, voor de bedrijven met het meeste opleidingsuren op de teller. De award-winnende bedrijven werden geselecteerd door de specialisten van Trends Top op basis van cijfers op de sociale balans.Bij de vorige editie van 2017 kwamen ongeveer 600 bezoekers naar De Montil in Affligem waar het evenement nu ook weer wordt georganiseerd.Noteer alvast 13 juni in uw agenda. De deuren openen om 12.30 uur, de eerste keynotespeaker staat om 14 uur op het podium. Uw gastvrouw is Valérie Thys. Valérie is een vertrouwd gezicht en bekende stem. Als presentatrice van de wekelijkse Lotto trekking voor de Nationale Loterij komt zij al sinds 2005 op de schermen van VRT en RTBF.Get Smart gaat over bouwen aan de toekomst, inspiratie, groeitrajecten en samenwerken.Tot 13 juni.