De nieuwe Vanguard VK3220T-HS werd ontwikkeld in de Europese vestiging van Vanguard Europe in Brixen (Italië), nabij de internationale zetel van Durst. De printer, die daar ook geproduceerd wordt, is een vlakbedmodel van 3,2 x 2 m. Hij werkt met drie rijen printkoppen van Kyocera, haalt een printresolutie van 1800 dpi en een maximumsnelheid van 360 m²/u. Het gaat om een CMYK-printer die optioneel ook uitgerust kan worden met inktkoppen voor lichtcyaan, lichtmagenta, wit en vernis. De Vanguard VK3220T-HS is compatibel met een ruime waaier dragers met een dikte tot 10 cm: acrylpanelen, PVC, golfkarton, doek, hout, leder, vinyl, steen, porselein, schuimpanelen, coroplast-panelen en zelfs bakstenen.

Nieuw design

De komst van de VK3220T-HS is tevens het officiële startschot van het nieuwe productdesign voor het gamma van Vanguard Europe. Het nieuwe design zag het licht in samenwerking met Zanzotti Industrial Design, dat ook aan de basis ligt van het design van de toestellen van Durst. Volgens Vanguard stellen de veranderingen de machineoperator in staat om op een intuïtieve, ergonomische en geoptimaliseerde manier te werken.

De komst van de VK3220T-HS is tevens het officiële startschot van het nieuwe productdesign voor het gamma van Vanguard Europe.
De nieuwe Vanguard VK3220T-HS werd ontwikkeld in de Europese vestiging van Vanguard Europe in Brixen (Italië), nabij de internationale zetel van Durst. De printer, die daar ook geproduceerd wordt, is een vlakbedmodel van 3,2 x 2 m. Hij werkt met drie rijen printkoppen van Kyocera, haalt een printresolutie van 1800 dpi en een maximumsnelheid van 360 m²/u. Het gaat om een CMYK-printer die optioneel ook uitgerust kan worden met inktkoppen voor lichtcyaan, lichtmagenta, wit en vernis. De Vanguard VK3220T-HS is compatibel met een ruime waaier dragers met een dikte tot 10 cm: acrylpanelen, PVC, golfkarton, doek, hout, leder, vinyl, steen, porselein, schuimpanelen, coroplast-panelen en zelfs bakstenen.De komst van de VK3220T-HS is tevens het officiële startschot van het nieuwe productdesign voor het gamma van Vanguard Europe. Het nieuwe design zag het licht in samenwerking met Zanzotti Industrial Design, dat ook aan de basis ligt van het design van de toestellen van Durst. Volgens Vanguard stellen de veranderingen de machineoperator in staat om op een intuïtieve, ergonomische en geoptimaliseerde manier te werken.