Een mooi fotomoment op Fespa in Amsterdam vorige week. Franky De Meyer, de eigenaar van FDM Print Group, bekend van Publi-FDM, ReclameOnline, Printingstore en FDM Webdesign, werd in the picture gezet voor de eerste installatie wereldwijd van de Agfa Avinci CX3200 sublimatieprinter.

Visuele communicatie

Het groeibedrijf van Franky De Meyer was de bètasite die de nieuwe rollenprinter in the field uittestte. FDM Print Group produceert de meest uiteenlopende vormen van visuele communicatie. Het aanbod omvat meer dan 11.000 artikelen zoals spandoeken, reclameborden, werfdoeken, reclamezuilen, enzovoort.

Sinds drie jaar werkt De Meyer met Agfa-machines. "Eind 2018 hebben we een Jeti Tauro H2500 LED en een Anapurna RTR 3200i LED geïnstalleerd." Dit jaar was het tijd voor een gloednieuwe sublimatietextielprinter, de Avinci CX3200.

Duurzaam ondernemen

"Bedrukt textiel zoals vlaggen, beachflags, tenten, zitkubussen, stoffen voor gordijnen, is een belangrijke groeimarkt voor ons. Door nu te investeren zijn we klaar voor de post-corona boom", zegt Franky De Meyer.

"We willen er specifiek op milieuvriendelijk polyester en pvc-vrije doek printen. Deze investering past binnen ons beleid van duurzaam ondernemen en we merken dat steeds meer klanten hier belang aan hechten."

FDM Print Group mag zich trouwens laureaat noemen van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2021.

Een mooi fotomoment op Fespa in Amsterdam vorige week. Franky De Meyer, de eigenaar van FDM Print Group, bekend van Publi-FDM, ReclameOnline, Printingstore en FDM Webdesign, werd in the picture gezet voor de eerste installatie wereldwijd van de Agfa Avinci CX3200 sublimatieprinter.Het groeibedrijf van Franky De Meyer was de bètasite die de nieuwe rollenprinter in the field uittestte. FDM Print Group produceert de meest uiteenlopende vormen van visuele communicatie. Het aanbod omvat meer dan 11.000 artikelen zoals spandoeken, reclameborden, werfdoeken, reclamezuilen, enzovoort.Sinds drie jaar werkt De Meyer met Agfa-machines. "Eind 2018 hebben we een Jeti Tauro H2500 LED en een Anapurna RTR 3200i LED geïnstalleerd." Dit jaar was het tijd voor een gloednieuwe sublimatietextielprinter, de Avinci CX3200."Bedrukt textiel zoals vlaggen, beachflags, tenten, zitkubussen, stoffen voor gordijnen, is een belangrijke groeimarkt voor ons. Door nu te investeren zijn we klaar voor de post-corona boom", zegt Franky De Meyer."We willen er specifiek op milieuvriendelijk polyester en pvc-vrije doek printen. Deze investering past binnen ons beleid van duurzaam ondernemen en we merken dat steeds meer klanten hier belang aan hechten."FDM Print Group mag zich trouwens laureaat noemen van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2021.