Het is de allereerste installatie wereldwijd van deze machine. Riso toonde de inkjet vellenprinter T2 voor het eerst als conceptmodel op Drupa 2016 naast een eveneens nieuwe rollenmachine T1. De T2 is een vijfkleuren tandem inkjetprinter met twee print engines. De snelheid bedraagt 320 pagina's A4 in duplex modus, 160 pagina's A4 in simplex modus. Het standaard vellenformaat is 340 mm x 550 mm, het max. gramgewicht 210 g/m². Het printsysteem heeft Riso-inkjetkoppen aan boord en werkt met oliegebaseerde gepigmenteerde inkt. Het toestel is bedoeld voor transactionele en DM-toepassingen. De printer valt ook op door zijn smalle footprint: 3740 mm x 1160 mm.

De combinatie van de RISO T2, geavanceerde software-oplossingen en een uitgebreid machinepark stelt DM+ in staat om steeds kortere doorlooptijden te realiseren voor projecten van diverse omvang: DM-toepassingen, geprinte documentatiemappen en -rapporten, enz.

Het is de allereerste installatie wereldwijd van deze machine. Riso toonde de inkjet vellenprinter T2 voor het eerst als conceptmodel op Drupa 2016 naast een eveneens nieuwe rollenmachine T1. De T2 is een vijfkleuren tandem inkjetprinter met twee print engines. De snelheid bedraagt 320 pagina's A4 in duplex modus, 160 pagina's A4 in simplex modus. Het standaard vellenformaat is 340 mm x 550 mm, het max. gramgewicht 210 g/m². Het printsysteem heeft Riso-inkjetkoppen aan boord en werkt met oliegebaseerde gepigmenteerde inkt. Het toestel is bedoeld voor transactionele en DM-toepassingen. De printer valt ook op door zijn smalle footprint: 3740 mm x 1160 mm. De combinatie van de RISO T2, geavanceerde software-oplossingen en een uitgebreid machinepark stelt DM+ in staat om steeds kortere doorlooptijden te realiseren voor projecten van diverse omvang: DM-toepassingen, geprinte documentatiemappen en -rapporten, enz.