Koenig & Bauer Duran vouwdozenplakmachines zijn volgens Wifac eenvoudig en snel in te stellen en daardoor geschikt voor zowel kleine, middelgrote als grote oplages. "De moderne zijaanleg, het state-of-the-art HHS lijmsysteem en de afpersunit waarmee de producten strak en vlak worden afgeleverd, garanderen een kwalitatief hoogwaardige afwerking."

Alle productiestappen in huis

Met de toevoeging van Koenig & Bauer Duran aan het productportfolio van Wifac verruimt de distributeur uit Mijdrecht het aanbod voor producenten van vouwkartonnen verpakkingen. Wifac heeft nu oplossingen voor alle productiestappen in huis: de offsetpersen, de Koenig & Bauer Iberica stansmachines en nu dus ook de Koenig & Bauer Duran vouwdozenplakmachines.

Het meest gebruikte type, de OMEGA Allpro, kan karton van 200 tot 450 g/m² verwerken. In acht beschikbare maten met een breedte tussen 55 en 185 cm produceren de Allpro vouwplakmachines langsnaad, gevouwen bodem en gevouwen hoesdozen, alsmede optionele 4 en 6 puntsverpakkingen.

Koenig & Bauer Duran vouwdozenplakmachines zijn volgens Wifac eenvoudig en snel in te stellen en daardoor geschikt voor zowel kleine, middelgrote als grote oplages. "De moderne zijaanleg, het state-of-the-art HHS lijmsysteem en de afpersunit waarmee de producten strak en vlak worden afgeleverd, garanderen een kwalitatief hoogwaardige afwerking."Met de toevoeging van Koenig & Bauer Duran aan het productportfolio van Wifac verruimt de distributeur uit Mijdrecht het aanbod voor producenten van vouwkartonnen verpakkingen. Wifac heeft nu oplossingen voor alle productiestappen in huis: de offsetpersen, de Koenig & Bauer Iberica stansmachines en nu dus ook de Koenig & Bauer Duran vouwdozenplakmachines.Het meest gebruikte type, de OMEGA Allpro, kan karton van 200 tot 450 g/m² verwerken. In acht beschikbare maten met een breedte tussen 55 en 185 cm produceren de Allpro vouwplakmachines langsnaad, gevouwen bodem en gevouwen hoesdozen, alsmede optionele 4 en 6 puntsverpakkingen.