Wifac Holding is actief in de Benelux (met vestigingen in het Nederlandse Mijdrecht en in Mechelen) en biedt drukkerijen een portfolio aan van pre-publishing oplossingen, pre-press systemen en -benodigdheden, vellen-, flexo- en digitale drukpersen tot pressroom benodigdheden en bind- en afwerkingsapparatuur en -benodigdheden.

"Color management, inkt mengen, het confectioneren van rubber- en lakdoeken en het mengen van chemie voor de rotatiemarkt zijn slechts enkele voorbeelden van de toegevoegde waarde die we bieden", stellen ze bij Wifac.

Low Migration inktmengstation

Sinds 18 januari 2022 biedt het distributiebedrijf nu ook de Epple-inkten aan voor commercieel vellen- en verpakkingsdrukwerk. "Wifac zal haar inktmengstation in de magazijn- en productiefaciliteit in Mijdrecht uitbreiden met een Low Migration inktmengstation", klinkt het.

Met deze uitbreiding van het aanbod wordt ook het bedrijfsteam versterkt met Marc van der Heiden, sales manager pre-press & supplies, en Mario Vanderweyer, senior application manager benelux.

Wifac Holding is actief in de Benelux (met vestigingen in het Nederlandse Mijdrecht en in Mechelen) en biedt drukkerijen een portfolio aan van pre-publishing oplossingen, pre-press systemen en -benodigdheden, vellen-, flexo- en digitale drukpersen tot pressroom benodigdheden en bind- en afwerkingsapparatuur en -benodigdheden."Color management, inkt mengen, het confectioneren van rubber- en lakdoeken en het mengen van chemie voor de rotatiemarkt zijn slechts enkele voorbeelden van de toegevoegde waarde die we bieden", stellen ze bij Wifac.Sinds 18 januari 2022 biedt het distributiebedrijf nu ook de Epple-inkten aan voor commercieel vellen- en verpakkingsdrukwerk. "Wifac zal haar inktmengstation in de magazijn- en productiefaciliteit in Mijdrecht uitbreiden met een Low Migration inktmengstation", klinkt het.Met deze uitbreiding van het aanbod wordt ook het bedrijfsteam versterkt met Marc van der Heiden, sales manager pre-press & supplies, en Mario Vanderweyer, senior application manager benelux.