Drukkerij Cortjens uit Maastricht stelde op 1 april een nieuw type van elektronisch papier voor, dat de traditionele papieren drager zou combineren met wifi-functies. De mogelijkheden ervan werden op een filmpje gedemonstreerd: met een viltpen schrijf je een bericht op een vel wifi-papier en na enkele seconden verschijnt die tekst automatisch op een ander vel. Een ideale oplossing om een planning uit te werken of om een reclamecampagne op poten te zetten!

Het idee verdient een plaatsje bij de beste 'grafische aprilvissen' van de voorbije jaren, samen met de nanoprinter voor elektronische handtekeningen of de elektronische zegel voor e-mails.

Drukkerij Cortjens uit Maastricht stelde op 1 april een nieuw type van elektronisch papier voor, dat de traditionele papieren drager zou combineren met wifi-functies. De mogelijkheden ervan werden op een filmpje gedemonstreerd: met een viltpen schrijf je een bericht op een vel wifi-papier en na enkele seconden verschijnt die tekst automatisch op een ander vel. Een ideale oplossing om een planning uit te werken of om een reclamecampagne op poten te zetten! Het idee verdient een plaatsje bij de beste 'grafische aprilvissen' van de voorbije jaren, samen met de nanoprinter voor elektronische handtekeningen of de elektronische zegel voor e-mails.