DVN bestaat al dertig jaar en werkte onder meer voor BMW, HoGent, Toerisme Vlaanderen en Leonidas. Door de overname wil Wijs ook actief kunnen zijn op de traditionele reclamemarkt. De werknemers van DVN verhuizen naar de kantoren van Wijs.

"Bij Wijs is digital first vanzelfsprekend, maar we voelen dat de tijd rijp is om breder te gaan. Traditionele reclame gaat meer en meer richting digital, digital neemt ook het traditionele luik voor zijn rekening." Aldus Bart De Waele, ceo van Wijs, in een persbericht.

Pieterjan Vanleemputten, Datanews, Roularta Media Group

DVN bestaat al dertig jaar en werkte onder meer voor BMW, HoGent, Toerisme Vlaanderen en Leonidas. Door de overname wil Wijs ook actief kunnen zijn op de traditionele reclamemarkt. De werknemers van DVN verhuizen naar de kantoren van Wijs."Bij Wijs is digital first vanzelfsprekend, maar we voelen dat de tijd rijp is om breder te gaan. Traditionele reclame gaat meer en meer richting digital, digital neemt ook het traditionele luik voor zijn rekening." Aldus Bart De Waele, ceo van Wijs, in een persbericht.Pieterjan Vanleemputten, Datanews, Roularta Media Group