Op 15 april 2016, werd de functie van Afgevaardigd Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Beheer van de firma Libertec toegewezen aan de heer Robert Flather, Managing Director van Kolbus UK en Kolbus France.

In de functie van General Manager wordt het dagelijks bestuur van Libertec voortaan waargenomen door Nicolaas De Schryver (foto). Nicolaas De Schryver doorliep in zijn 25-jarige grafische loopbaan verschillende managementfuncties bij lokale en internationale grafische bedrijven waaronder Barco Graphics (Esko), Xeikon en SVK.

Hij wordt bijgestaan door Jean-Robert Blanchez die de functie van Sales Manager vervult en tevens verantwoordelijk is voor de speciale projecten voor de verwerking van karton en golfkarton.

Libertec is gespecialiseerd in machines voor afwerking, veredeling, binderij en golfkarton.

Op 15 april 2016, werd de functie van Afgevaardigd Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Beheer van de firma Libertec toegewezen aan de heer Robert Flather, Managing Director van Kolbus UK en Kolbus France.In de functie van General Manager wordt het dagelijks bestuur van Libertec voortaan waargenomen door Nicolaas De Schryver (foto). Nicolaas De Schryver doorliep in zijn 25-jarige grafische loopbaan verschillende managementfuncties bij lokale en internationale grafische bedrijven waaronder Barco Graphics (Esko), Xeikon en SVK.Hij wordt bijgestaan door Jean-Robert Blanchez die de functie van Sales Manager vervult en tevens verantwoordelijk is voor de speciale projecten voor de verwerking van karton en golfkarton.Libertec is gespecialiseerd in machines voor afwerking, veredeling, binderij en golfkarton.