Oliver GS Benelux was in 2007 door Willy van der Bruggen opgericht, de voormalige directeur van Semco (in 1992 overgenomen door Wifac), om de producten van Sakurai te distribueren. Het bedrijf heeft nu zijn activiteiten aan Brouwer & Van Dommelen overgegeven, een Nederlands bedrijf dat zich in het onderhoud en de reparatie van grafisch materiaal gespecialiseerd heeft. Vanaf 1 mei behandelt die onderneming alle servicevragen, offerteaanvragen of bestellingen van onderdelen voor de Sakurai-persen. Brouwer & Van Dommelen wordt ook de vertegenwoordiger van Sakurai voor nieuwe machines.

Oliver AG, het Duitse zusterbedrijf van Oliver GS Benelux, blijft als een onafhankelijke onderneming aan het werk en vertegenwoordigt nog altijd Sakurai in Duitsland.

Oliver GS Benelux was in 2007 door Willy van der Bruggen opgericht, de voormalige directeur van Semco (in 1992 overgenomen door Wifac), om de producten van Sakurai te distribueren. Het bedrijf heeft nu zijn activiteiten aan Brouwer & Van Dommelen overgegeven, een Nederlands bedrijf dat zich in het onderhoud en de reparatie van grafisch materiaal gespecialiseerd heeft. Vanaf 1 mei behandelt die onderneming alle servicevragen, offerteaanvragen of bestellingen van onderdelen voor de Sakurai-persen. Brouwer & Van Dommelen wordt ook de vertegenwoordiger van Sakurai voor nieuwe machines. Oliver AG, het Duitse zusterbedrijf van Oliver GS Benelux, blijft als een onafhankelijke onderneming aan het werk en vertegenwoordigt nog altijd Sakurai in Duitsland.