Uit het persbericht:

De gekochte machines op een rij:

-Twee Heidelberg Stahlfolder KH 66 combi-vouwmachines. Deze machines stellen zich volledig automatisch in.

-Drie Heidelberg Stahlfolder KH 82-P staffelvouwmachines: zelfinstellende combi-automaten voor een hoge output voor katernen.

-Een Heidelberg Stahlfolder TX 96 tassenvouwmachine: een grootformaat automaat voor bijzondere vouwschema's.

-Drie Heidelberg Stahlfolder TH 82-P staffelvouwmachines: zelfinstellende tassenvouwmachines voor een hoge output van katernen.

De "P" in de naam staat voor verbeterde prestaties en productiviteit. Deze serie staffelvouwmachines, geïntroduceerd op Drupa 2016, is ontwikkeld voor geïndustrialiseerde commerciële drukkerijen en boekbinders met een jaarproductie van meer dan 40 miljoen vellen. Zowel de Heidelberg Stahlfolders KH 82-P, TH 82-P als de TX 96 zijn uitgerust met de PFX feeder. Hierdoor kunnen naar keuze de vellen gestaffeld worden ingevoerd, waardoor de productiviteit met 50 procent te verhogen is. Zowel in de tassen, in het combi deel van de KH-P als in het tweede en derde station van de TH-P wordt in staffel gevouwen. Er kunnen meer vellen worden verwerkt in dezelfde tijd, zonder de mechanische snelheid van de vouwmachine (in m/min) aan te passen. Op de KH-P en TH-P machines kan gebruik gemaakt worden van de conventionele inslagschema's. Er hoeft daardoor niet te worden nagedacht welke order op welke machine moet worden gevouwen: de nieuwe machines zijn daardoor inzetbaar naast de oudere machines binnen het bedrijf.

Tot zover het persbericht.

Wilco is een familiebedrijf met 220 medewerkers en 24/6 productie. Het heeft het volledige productieproces - van prepress tot afwerking - onder eigen dak.

Uit het persbericht:De gekochte machines op een rij:-Twee Heidelberg Stahlfolder KH 66 combi-vouwmachines. Deze machines stellen zich volledig automatisch in.-Drie Heidelberg Stahlfolder KH 82-P staffelvouwmachines: zelfinstellende combi-automaten voor een hoge output voor katernen.-Een Heidelberg Stahlfolder TX 96 tassenvouwmachine: een grootformaat automaat voor bijzondere vouwschema's.-Drie Heidelberg Stahlfolder TH 82-P staffelvouwmachines: zelfinstellende tassenvouwmachines voor een hoge output van katernen.De "P" in de naam staat voor verbeterde prestaties en productiviteit. Deze serie staffelvouwmachines, geïntroduceerd op Drupa 2016, is ontwikkeld voor geïndustrialiseerde commerciële drukkerijen en boekbinders met een jaarproductie van meer dan 40 miljoen vellen. Zowel de Heidelberg Stahlfolders KH 82-P, TH 82-P als de TX 96 zijn uitgerust met de PFX feeder. Hierdoor kunnen naar keuze de vellen gestaffeld worden ingevoerd, waardoor de productiviteit met 50 procent te verhogen is. Zowel in de tassen, in het combi deel van de KH-P als in het tweede en derde station van de TH-P wordt in staffel gevouwen. Er kunnen meer vellen worden verwerkt in dezelfde tijd, zonder de mechanische snelheid van de vouwmachine (in m/min) aan te passen. Op de KH-P en TH-P machines kan gebruik gemaakt worden van de conventionele inslagschema's. Er hoeft daardoor niet te worden nagedacht welke order op welke machine moet worden gevouwen: de nieuwe machines zijn daardoor inzetbaar naast de oudere machines binnen het bedrijf.Tot zover het persbericht.Wilco is een familiebedrijf met 220 medewerkers en 24/6 productie. Het heeft het volledige productieproces - van prepress tot afwerking - onder eigen dak.