Willen Winnen Award voor Drukservice uit Olen

26/11/12 om 00:00 - Bijgewerkt op 25/11/12 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Ondernemen is risico nemen en dat verdient alle kansen, ondersteuning en begeleiding. Om jonge bedrijven extra te inspireren en ook te motiveren reikt Jong Voka Kempen tijdens de Dag van de Groeier de Willen Winnen Award uit. Dit jaar is die voor Drukservice uit Olen.

Willen Winnen Award voor Drukservice uit Olen

De award gaat naar een onderneming tussen de drie en de zes jaar oud die ambitie, durf en wendbaarheid aan de dag legt. Een onderneming ook met een uitgesproken visie op de toekomst die groei realiseert door in te zetten op innovatie, personeelsbeleid, internationaliseren, duurzaamheid en marketing.

"Dit jaar ging de award naar Drukservice uit Olen", zegt Jong Voka Kempen-voorzitter Geert Schellekens. "Dit familiebedrijf opgericht door de broers Jeroen en Pieter Van Genechten is een drukkerij die verder gaat en het verschil maakt door een excellente en brede service. De jury was vooral gecharmeerd door het bijzonder grote persoonlijke engagement. Drukservice heeft een visie op de toekomst en een duidelijke strategie om er te geraken. Ook de innovatieve processen en producten die vaak op eigen initiatief ontwikkeld worden en aan klanten uit een specifieke sector voorgesteld worden vallen op."

Drukservice werd in 2007 opgericht door Jeroen en Pieter Van Genechten. Het bedrijf telt 12 werknemers en slaagt erin om jaarlijks zijn omzet aanzienlijk te verhogen. Recent werd geïnvesteerd in een Komori LS 429 H (52 x 74 cm, vierkleuren + lak), die in januari wordt geïnstalleerd. De firma heeft verder nog twee tweekleuren en een vijfkleurenpers in het formaat 36 x 52 cm en een vierkleurenpers in het formaat 52 x 74 cm. Voor digitale printopdrachten beschikt Drukservice over een kleurenprintsysteem van Canon (70 ppm) en een zwart-wit printsysteem van Océ.

Lees meer over: