Maes (links op de foto) werd in oktober 2009 benoemd tot CEO bij Xeikon. Begin 2013 werd zijn plek ingenomen door Frank Deschuytere, maar bij de overname van Xeikon door investeerder Bencis Capital in september van dat jaar keerde hij terug op zijn post.

Flint Group maakte vorige week, tijdens het Xeikon Café-evenement, de beoogde opvolger van Maes bekend: Benoit Chatelard, nu nog Vice President van de Production Printing Business Group van Ricoh Europe. Chatelard (rechts op de foto) begon zijn carrière in de wereld van digitaal drukken in 2002 bij de IBM Printing Systems Divisie, die in 2007 een joint-venture aanging met Ricoh. Bij IBM deed hij al zijn eerste ervaringen met Xeikon op, aangezien IBM de Xeikon-printtechnologie destijds toepaste in haar Infoprint Color persen.

Maes (links op de foto) werd in oktober 2009 benoemd tot CEO bij Xeikon. Begin 2013 werd zijn plek ingenomen door Frank Deschuytere, maar bij de overname van Xeikon door investeerder Bencis Capital in september van dat jaar keerde hij terug op zijn post.Flint Group maakte vorige week, tijdens het Xeikon Café-evenement, de beoogde opvolger van Maes bekend: Benoit Chatelard, nu nog Vice President van de Production Printing Business Group van Ricoh Europe. Chatelard (rechts op de foto) begon zijn carrière in de wereld van digitaal drukken in 2002 bij de IBM Printing Systems Divisie, die in 2007 een joint-venture aanging met Ricoh. Bij IBM deed hij al zijn eerste ervaringen met Xeikon op, aangezien IBM de Xeikon-printtechnologie destijds toepaste in haar Infoprint Color persen.