Het bedrijf Winkler+Dünnebier GmbH (W+D), leverancier van mailingoplossingen, heeft met de overname van Halm Industries zijn positie versterkt op het vlak van het bedrukken van enveloppen. Halm Industries heeft vestigingen in Glen Head nabij New York en het Nederlandse Warmond. Halm maakt offset- en digitale enveloppenpersen zoals de nieuwe digitale vierkleuren inkjetpers D415MJ (foto). "Die laatste pers is een perfecte aanvulling voor de W+D familie van flexibele en voor kleinere oplagen geschikte enveloppenlijnen (converting, insteken, en beprinten), vermits we met deze inkjetoplossing kunnen tegemoet komen aan de vraag naar personalisatie en de productie van zeer kleine reeksen," aldus een woordvoerder van W+D.

Winkler+Dünnebier behoort tot Barry-Wehmiller met hoofdkwartier in St. Louis, Missouri (VS). De private onderneming die in 1987 aan haar overnameparcours begon, is met Halm aan haar 89ste acquisitie toe. Het bedrijf telt meer dan 11.000 werknemers in meer dan 100 vestigingen wereldwijd en realiseert een omzet van 2,5 miljard euro.

Het bedrijf Winkler+Dünnebier GmbH (W+D), leverancier van mailingoplossingen, heeft met de overname van Halm Industries zijn positie versterkt op het vlak van het bedrukken van enveloppen. Halm Industries heeft vestigingen in Glen Head nabij New York en het Nederlandse Warmond. Halm maakt offset- en digitale enveloppenpersen zoals de nieuwe digitale vierkleuren inkjetpers D415MJ (foto). "Die laatste pers is een perfecte aanvulling voor de W+D familie van flexibele en voor kleinere oplagen geschikte enveloppenlijnen (converting, insteken, en beprinten), vermits we met deze inkjetoplossing kunnen tegemoet komen aan de vraag naar personalisatie en de productie van zeer kleine reeksen," aldus een woordvoerder van W+D.Winkler+Dünnebier behoort tot Barry-Wehmiller met hoofdkwartier in St. Louis, Missouri (VS). De private onderneming die in 1987 aan haar overnameparcours begon, is met Halm aan haar 89ste acquisitie toe. Het bedrijf telt meer dan 11.000 werknemers in meer dan 100 vestigingen wereldwijd en realiseert een omzet van 2,5 miljard euro.