WNF is er tevreden mee dat 25 van de 70 uitgenodigde bedrijven daadwerkelijk deelnamen aan de uitgebreide evaluatie van hun ecologische voetafdruk. "Belangrijker nog dan de score die de deelnemers hebben behaald is het feit dat ze openheid van zaken geven over hun milieuprestaties. Bedrijven die niet meededen hebben een belangrijke kans gemist", stelt WNF.

De bedrijven op de EPCI-lijst van 2013 produceren gezamenlijk 14 procent van alle papier en karton die wereldwijd wordt gebruikt. Opvallend afwezig zijn onder andere Sappi en Portucel Soporcel.

WNF is er tevreden mee dat 25 van de 70 uitgenodigde bedrijven daadwerkelijk deelnamen aan de uitgebreide evaluatie van hun ecologische voetafdruk. "Belangrijker nog dan de score die de deelnemers hebben behaald is het feit dat ze openheid van zaken geven over hun milieuprestaties. Bedrijven die niet meededen hebben een belangrijke kans gemist", stelt WNF. De bedrijven op de EPCI-lijst van 2013 produceren gezamenlijk 14 procent van alle papier en karton die wereldwijd wordt gebruikt. Opvallend afwezig zijn onder andere Sappi en Portucel Soporcel.