Olivier Deloge die zijn opleiding aan het IATA (Namen) en het Cepegra (Gosselies) gevolgd heeft, nam het in Londen op tegen tien andere internationale concurrenten. Hij haalde een totale score van 527 punten en moest alleen de Japanse Makiko Ito (goud met 15 punten meer) en de Finse Susanna Virtanen (zilver met 4 punten meer) laten voorgaan.

Thomas Palacin die in de wedstrijd 'grafisch design' ingeschreven was, heeft een 'medal of excellence' behaald. Daarnaast haalde de Belgische delegatie nog twee van dergelijke 'medals of excellence' binnen, in autotechnologie en in elektriciteit.

Volgens het verslag van de experts lag het niveau in alle categorieën van de World Skills waaraan een duizendtal jonge vakmensen uit de hele wereld deelnamen, bijzonder hoog.

Olivier Deloge die zijn opleiding aan het IATA (Namen) en het Cepegra (Gosselies) gevolgd heeft, nam het in Londen op tegen tien andere internationale concurrenten. Hij haalde een totale score van 527 punten en moest alleen de Japanse Makiko Ito (goud met 15 punten meer) en de Finse Susanna Virtanen (zilver met 4 punten meer) laten voorgaan. Thomas Palacin die in de wedstrijd 'grafisch design' ingeschreven was, heeft een 'medal of excellence' behaald. Daarnaast haalde de Belgische delegatie nog twee van dergelijke 'medals of excellence' binnen, in autotechnologie en in elektriciteit. Volgens het verslag van de experts lag het niveau in alle categorie├źn van de World Skills waaraan een duizendtal jonge vakmensen uit de hele wereld deelnamen, bijzonder hoog.