Xaar heeft een inkjetlaboratorium geopend in het Chinese Shenzhen met testapparatuur voor printkoppen en proefplatforms voor printprocessen.

Status van printkoppen

Het labo zal verschillende diensten leveren aan klanten en partners van het bedrijf in China. Het gaat om ondersteuning op het vlak van proefdrukken, ontwikkeling van oplossingen, detectie van de status van printkoppen en golfvormaanpassingen voor nieuwe toepassingen, enzovoort.

Het nieuwe labo ondersteunt sectoren zoals keramiek, glas, textiel, 3D-printen, verpakkingen en etiketten. Xaar voorziet lokale inkjetsupport om "klanten te helpen meer gerichte toepassingsoplossingen te ontwikkelen en snellere innovatiecycli te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd hun R&D-investeringen verminderen."

Graham Tweedale, de COO van Xaar., RICHARD MORAN PHOTOGRAPY
Graham Tweedale, de COO van Xaar. © RICHARD MORAN PHOTOGRAPY
Xaar heeft een inkjetlaboratorium geopend in het Chinese Shenzhen met testapparatuur voor printkoppen en proefplatforms voor printprocessen.Het labo zal verschillende diensten leveren aan klanten en partners van het bedrijf in China. Het gaat om ondersteuning op het vlak van proefdrukken, ontwikkeling van oplossingen, detectie van de status van printkoppen en golfvormaanpassingen voor nieuwe toepassingen, enzovoort.Het nieuwe labo ondersteunt sectoren zoals keramiek, glas, textiel, 3D-printen, verpakkingen en etiketten. Xaar voorziet lokale inkjetsupport om "klanten te helpen meer gerichte toepassingsoplossingen te ontwikkelen en snellere innovatiecycli te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd hun R&D-investeringen verminderen."