"De golfkartonmarkt is rijp voor digitale transformatie en ik ben erg enthousiast om deze nieuwe rol op mij te nemen", zegt Jens Henrik Osmundsen. "We bevinden ons op het kantelpunt waar digitaal een zeer belangrijke rol kan gaan spelen in golfkarton en ik geloof dat ik er veel aan kan bijdragen dat Xeikon een belangrijke speler wordt in de digitale transformatie van dat segment."

Implementatie opschalen

Met Osmundsen haalt Xeikon een ervaren manager in huis. De Deen was van 1992 tot 1999 actief bij Purup-Eskofot (in 2002 gefusioneerd met Barco Graphics tot Esko). Van 2000 tot 2004 was Jens Henrik Osmundsen algemeen directeur van Indigo Europe om daarna tien jaar aan de slag te gaan bij Hewlett-Packard EMEA. Van 2015 tot eind vorig jaar bekleedde Osmundsen verschillende functies bij het Israëlische Highcon.

Het IDERA-platform is volgens Daniel Velema, vice president bij Xeikon, ontwikkeld door de digitale expertise van Xeikon te combineren met de knowhow van Flint Group op het vlak van golfkarton. "We zijn verheugd om Jens Henrik te verwelkomen, hij komt erbij op het moment dat we ons voorbereiden om de implementatie van IDERA op te schalen."

Tijdens het 'Graphic Arts'-event van 5 oktober in Lier werd de IDERA-technologie voor golfkarton gedemonstreerd.

"De golfkartonmarkt is rijp voor digitale transformatie en ik ben erg enthousiast om deze nieuwe rol op mij te nemen", zegt Jens Henrik Osmundsen. "We bevinden ons op het kantelpunt waar digitaal een zeer belangrijke rol kan gaan spelen in golfkarton en ik geloof dat ik er veel aan kan bijdragen dat Xeikon een belangrijke speler wordt in de digitale transformatie van dat segment."Met Osmundsen haalt Xeikon een ervaren manager in huis. De Deen was van 1992 tot 1999 actief bij Purup-Eskofot (in 2002 gefusioneerd met Barco Graphics tot Esko). Van 2000 tot 2004 was Jens Henrik Osmundsen algemeen directeur van Indigo Europe om daarna tien jaar aan de slag te gaan bij Hewlett-Packard EMEA. Van 2015 tot eind vorig jaar bekleedde Osmundsen verschillende functies bij het Israëlische Highcon.Het IDERA-platform is volgens Daniel Velema, vice president bij Xeikon, ontwikkeld door de digitale expertise van Xeikon te combineren met de knowhow van Flint Group op het vlak van golfkarton. "We zijn verheugd om Jens Henrik te verwelkomen, hij komt erbij op het moment dat we ons voorbereiden om de implementatie van IDERA op te schalen."Tijdens het 'Graphic Arts'-event van 5 oktober in Lier werd de IDERA-technologie voor golfkarton gedemonstreerd.