Het Xeikon Café Europe is een evenement waar verscheidende leveranciers aan meewerken. Het evenement vindt plaats in de zetel van Xeikon Manufacturing in Lier, van 26 tot 28 maart. "De bezoekers concrete en innovatieve ideeën aanbieden die de verpakkingssector kunnen inspireren of waarmee die zijn inkomsten kan verhogen," dat is de ambitie van de producent van digitale persen.

De ochtenden tijdens de driedaagse manifestatie zijn voorbehouden voor een reeks van conferenties. In de namiddag is een didactisch programma voorzien. En in de 'beurszone' waar elke dag creatieve toepassingen van etiketten en verpakkingen die met de digitale druk mogelijk zijn, getoond worden, kunnen de bezoekers ook nog leveranciers ontmoeten.

Het conferentieprogramma is bedoeld om te inspireren. Het hangt een volledig beeld op van de trends, uitdagingen en oplossingen in de huidige verpakkingswereld en houdt daarbij rekening met de aanpak van de consument, het merk en de drukker. Het programmaonderdeel 'Academy', een onafhankelijk pedagogisch forum, wijdt informatiesessies aan alle aspecten van de productie, vanaf de productieworkflow en de druk tot de afwerking en de verschillende substraten.

Opdat de bezoekers hun evenement optimaal zouden kunnen plannen en om ze op de site wegwijs te maken, werd een app 'Xeikon Café' ontwikkeld. De app kun je hier downloaden (http://www.xeikoncafe.com/en/eventnews/12/54-download-the-xeikon-cafe-app) en geeft behalve praktische informatie ook het gedetailleerde programma.

Het Xeikon Café Europe is een evenement waar verscheidende leveranciers aan meewerken. Het evenement vindt plaats in de zetel van Xeikon Manufacturing in Lier, van 26 tot 28 maart. "De bezoekers concrete en innovatieve ideeën aanbieden die de verpakkingssector kunnen inspireren of waarmee die zijn inkomsten kan verhogen," dat is de ambitie van de producent van digitale persen.De ochtenden tijdens de driedaagse manifestatie zijn voorbehouden voor een reeks van conferenties. In de namiddag is een didactisch programma voorzien. En in de 'beurszone' waar elke dag creatieve toepassingen van etiketten en verpakkingen die met de digitale druk mogelijk zijn, getoond worden, kunnen de bezoekers ook nog leveranciers ontmoeten.Het conferentieprogramma is bedoeld om te inspireren. Het hangt een volledig beeld op van de trends, uitdagingen en oplossingen in de huidige verpakkingswereld en houdt daarbij rekening met de aanpak van de consument, het merk en de drukker. Het programmaonderdeel 'Academy', een onafhankelijk pedagogisch forum, wijdt informatiesessies aan alle aspecten van de productie, vanaf de productieworkflow en de druk tot de afwerking en de verschillende substraten.Opdat de bezoekers hun evenement optimaal zouden kunnen plannen en om ze op de site wegwijs te maken, werd een app 'Xeikon Café' ontwikkeld. De app kun je hier downloaden (http://www.xeikoncafe.com/en/eventnews/12/54-download-the-xeikon-cafe-app) en geeft behalve praktische informatie ook het gedetailleerde programma.