Xeikon Café vindt plaats van 26 tot 28 april in het hoofdkwartier in Lier. De bezoekers kunnen er de nieuwste digitale printoplossingen ontdekken waarmee uiteenlopende toepassingen in verschillende printsectoren mogelijk zijn.

De vakbeurs Labelexpo Europe die eind april in Brussel gepland was, maar die uiteindelijk tot 2023 uitgesteld is, had een must moeten zijn voor drukkers en afwerkers. Na twee jaar pandemie werd halsreikend naar de tweejaarlijkse beurs uitgekeken om te kunnen netwerken, om de nieuwste innovaties te leren kennen en om opnieuw live demonstraties bij te wonen. Niets van dat alles echter. Mede daarom organiseert Xeikon opnieuw zijn Xeikon Café, een internationaal event.

Netwerken en innovaties ontdekken

Filip Weymans, vice president Marketing, legt uit: "In deze onzekere tijden willen we weer de banden aanhalen, in gesprek gaan en nieuwe innovaties laten zien die potentieel hebben om het hoofd te bieden aan nieuwe uitdagingen waarmee drukkerijen te maken hebben. Onze Xeikon Café-events zijn bedoeld om bij te leren, nieuwe dingen te ontdekken en opnieuw met elkaar in contact te komen."

Tijdens het event van Xeikon dat drie dagen duurt, kunnen drukkers en afwerkers lezingen van experts bijwonen, alsook live demonstraties van de digitale etikettenproductie. Ze kunnen ook concrete toepassingen zien van de nieuwste technologische vondsten. "Digitale innovaties bieden een krachtig antwoord op de huidige trends en tendensen op de markt. Alle Xeikon-drukpersen zijn nu voorzien van een cloudverbinding en interfaces van de nieuwe generatie voor connectiviteit en integratie bij elke stap", besluit Filip Weymans.

Xeikon Café vindt plaats van 26 tot 28 april in het hoofdkwartier in Lier. De bezoekers kunnen er de nieuwste digitale printoplossingen ontdekken waarmee uiteenlopende toepassingen in verschillende printsectoren mogelijk zijn.De vakbeurs Labelexpo Europe die eind april in Brussel gepland was, maar die uiteindelijk tot 2023 uitgesteld is, had een must moeten zijn voor drukkers en afwerkers. Na twee jaar pandemie werd halsreikend naar de tweejaarlijkse beurs uitgekeken om te kunnen netwerken, om de nieuwste innovaties te leren kennen en om opnieuw live demonstraties bij te wonen. Niets van dat alles echter. Mede daarom organiseert Xeikon opnieuw zijn Xeikon Café, een internationaal event. Filip Weymans, vice president Marketing, legt uit: "In deze onzekere tijden willen we weer de banden aanhalen, in gesprek gaan en nieuwe innovaties laten zien die potentieel hebben om het hoofd te bieden aan nieuwe uitdagingen waarmee drukkerijen te maken hebben. Onze Xeikon Café-events zijn bedoeld om bij te leren, nieuwe dingen te ontdekken en opnieuw met elkaar in contact te komen." Tijdens het event van Xeikon dat drie dagen duurt, kunnen drukkers en afwerkers lezingen van experts bijwonen, alsook live demonstraties van de digitale etikettenproductie. Ze kunnen ook concrete toepassingen zien van de nieuwste technologische vondsten. "Digitale innovaties bieden een krachtig antwoord op de huidige trends en tendensen op de markt. Alle Xeikon-drukpersen zijn nu voorzien van een cloudverbinding en interfaces van de nieuwe generatie voor connectiviteit en integratie bij elke stap", besluit Filip Weymans.