Xeikon kondigde een oplossing aan voor het drukken en converteren van labels op instapniveau. De Label Discovery oplossing bestaat uit een Xeikon 3030, een instapmodel web-fed digitale labelpers en de nieuwe entryDcoat, een digitale converting lijn die zowel inline als offline met de Xeikon 3030 kan worden gebruikt. De nieuwe oplossing zal te zien zijn op de stand van het bedrijf op Labelexpo Americas, 25-27 september, Rosemont, Illinois, VS.

"Hoewel digitaal etiketten drukken een snelgroeiende mainstream business is geworden, zijn sommige bedrijven nog steeds terughoudend om in de technologie te investeren - vanwege de kosten of het ontbreken van een echt professionele oplossing op instapniveau", zegt David Wilkins, Xeikons Vice President of Sales voor de Noord-Amerikaanse markt. "De lagere kostprijs van de Xeikon Label Discovery-oplossing stelt deze bedrijven in staat om digitale technologie te omarmen en een marktpotentieel te veroveren waarvoor voorheen een stevige investering nodig was."

De Xeikon 3030 digitale labelpers is een 330 mm brede vijfkleurenmachine. De entryDCoat is een compacte converting unit die bestaat uit een vernis-, stans- en oprolstation. Om de opstarttijd- en gereedschapskosten te beperken, maakt de stansmachine gebruik van halfrotatief stansen.

Xeikon kondigde een oplossing aan voor het drukken en converteren van labels op instapniveau. De Label Discovery oplossing bestaat uit een Xeikon 3030, een instapmodel web-fed digitale labelpers en de nieuwe entryDcoat, een digitale converting lijn die zowel inline als offline met de Xeikon 3030 kan worden gebruikt. De nieuwe oplossing zal te zien zijn op de stand van het bedrijf op Labelexpo Americas, 25-27 september, Rosemont, Illinois, VS."Hoewel digitaal etiketten drukken een snelgroeiende mainstream business is geworden, zijn sommige bedrijven nog steeds terughoudend om in de technologie te investeren - vanwege de kosten of het ontbreken van een echt professionele oplossing op instapniveau", zegt David Wilkins, Xeikons Vice President of Sales voor de Noord-Amerikaanse markt. "De lagere kostprijs van de Xeikon Label Discovery-oplossing stelt deze bedrijven in staat om digitale technologie te omarmen en een marktpotentieel te veroveren waarvoor voorheen een stevige investering nodig was."De Xeikon 3030 digitale labelpers is een 330 mm brede vijfkleurenmachine. De entryDCoat is een compacte converting unit die bestaat uit een vernis-, stans- en oprolstation. Om de opstarttijd- en gereedschapskosten te beperken, maakt de stansmachine gebruik van halfrotatief stansen.