Of het nu gaat om bitmap- of vectorafbeeldingen, deze geïntegreerde VDP-software kan in eindeloos complexe patronen direct unieke ontwerpen genereren en drukken op basis van afbeeldingen. VariOne kan ook worden ingezet als een tool om een extra beveiligingslaag toe te voegen. De tool zal volgens Xeikon commercieel verkrijgbaar zijn als optie voor systemen die draaien op versie 7.0 van de X-800 of een hogere versie. "Wat deze nieuwe innovatie onderscheidt van de concurrentie, is de directheid van het proces", claimt Xeikon.

Op maat

"Drukwerk wordt steeds meer op maat gemaakt", stelt Jeroen Van Bauwel, director Product Management bij Xeikon. "Met VariOne is het mogelijk om duizenden unieke en gepersonaliseerde resultaten te creëren op basis van een basisontwerp. Onze nieuwe geïntegreerde oplossing voor variabele data printing is ingebouwd in de digitale front-end van Xeikon en levert eindeloze mogelijkheden op voor het produceren van drukwerk met unieke beelden. En dat zowel op onze drogetonerpersen als op onze inkjetpersen".

Database

"Het voordeel van VariOne zit hem in het volkomen unieke karakter van elk ontwerp", stelt Xeikon. "Alles kan worden aangestuurd door de database of kan willekeurig worden gecreëerd op basis van bitmap- of vectorafbeeldingen. Zo zijn nieuwe ontwerpen te creëren met miljoenen uitzonderlijke vormen, stijlen en effecten. In uiteenlopende sectoren kunnen merkeigenaars deze mogelijkheden optimaal benutten voor toepassingen zoals modetijdschriften, winkelcatalogi, toeristische brochures, promotiemateriaal en high-end etiketten- en verpakkingsdrukwerk, om maar enkele voorbeelden te noemen."

Of het nu gaat om bitmap- of vectorafbeeldingen, deze geïntegreerde VDP-software kan in eindeloos complexe patronen direct unieke ontwerpen genereren en drukken op basis van afbeeldingen. VariOne kan ook worden ingezet als een tool om een extra beveiligingslaag toe te voegen. De tool zal volgens Xeikon commercieel verkrijgbaar zijn als optie voor systemen die draaien op versie 7.0 van de X-800 of een hogere versie. "Wat deze nieuwe innovatie onderscheidt van de concurrentie, is de directheid van het proces", claimt Xeikon."Drukwerk wordt steeds meer op maat gemaakt", stelt Jeroen Van Bauwel, director Product Management bij Xeikon. "Met VariOne is het mogelijk om duizenden unieke en gepersonaliseerde resultaten te creëren op basis van een basisontwerp. Onze nieuwe geïntegreerde oplossing voor variabele data printing is ingebouwd in de digitale front-end van Xeikon en levert eindeloze mogelijkheden op voor het produceren van drukwerk met unieke beelden. En dat zowel op onze drogetonerpersen als op onze inkjetpersen"."Het voordeel van VariOne zit hem in het volkomen unieke karakter van elk ontwerp", stelt Xeikon. "Alles kan worden aangestuurd door de database of kan willekeurig worden gecreëerd op basis van bitmap- of vectorafbeeldingen. Zo zijn nieuwe ontwerpen te creëren met miljoenen uitzonderlijke vormen, stijlen en effecten. In uiteenlopende sectoren kunnen merkeigenaars deze mogelijkheden optimaal benutten voor toepassingen zoals modetijdschriften, winkelcatalogi, toeristische brochures, promotiemateriaal en high-end etiketten- en verpakkingsdrukwerk, om maar enkele voorbeelden te noemen."