Volgens Patrick Van Baelen (Xeikon) vormt Ipex "een ideaal platform om onze klantgerichte oplossingen aan een internationaal publiek te presenteren". Het is nog onduidelijk of ook de nieuwe met vloeibare tonertechnologie uitgevoerde Trillium-pers te zien zal zijn - deze pers start in het eerste kwartaal van dit jaar met de eerste praktijktesten.

De beursorganisatie is blij met het door Xeikon opnieuw uitgesproken vertrouwen. Nadat Ipex eerder een reeks afzeggingen van grote exposanten te verduren kreeg, ziet men het sentiment in de markt nu ten goede keren. De vakbeurs vindt over drie maanden plaats in Londen, van 24 tot en met 29 maart.

Volgens Patrick Van Baelen (Xeikon) vormt Ipex "een ideaal platform om onze klantgerichte oplossingen aan een internationaal publiek te presenteren". Het is nog onduidelijk of ook de nieuwe met vloeibare tonertechnologie uitgevoerde Trillium-pers te zien zal zijn - deze pers start in het eerste kwartaal van dit jaar met de eerste praktijktesten. De beursorganisatie is blij met het door Xeikon opnieuw uitgesproken vertrouwen. Nadat Ipex eerder een reeks afzeggingen van grote exposanten te verduren kreeg, ziet men het sentiment in de markt nu ten goede keren. De vakbeurs vindt over drie maanden plaats in Londen, van 24 tot en met 29 maart.